3 βήματα για να γίνετε ο αληθινός δάσκαλος της ζωής σας

Γνωρίζετε ότι είστε ένα θαυμάσιο πολυδιάστατο όπλο φωτός συμπιεσμένο σε αυτή τη φυσική μορφή για να αυξήσετε τη συνείδηση του συλλόγου και να μοιραστείτε την αληθινή φύση σας, την ουσία σας, με τον κόσμο;

Το πιο βαθύ σας φως Η ουσία κρατιέται μέσα σε μια αιθέρια μήτρα που βρίσκεται στην κατώτερη κοιλιά σας – αυτό που καλούμε στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική το χαμηλότερο «Dan Tian». Ο κατώτερος Dan Tian είναι ένα ενεργειακό κέντρο που βρίσκεται στις ρίζες της ζωής σας και αποτελεί το θεμέλιο της γήινης ύπαρξής σας. Είναι το κέντρο που κρατά το Jing σας, το οποίο οι αρχαίοι Κινέζοι αναφέρονται ως «Ουσία».

Η ποιότητα και η ποσότητα της ουσίας σας καθορίζεται κατά τη στιγμή της σύλληψης όταν η ουσία της μητέρας σας συνδυάζεται με εκείνη του πατέρα σας. Σε αυτό το σημείο οι ουράνιες επιρροές από τα αστέρια και τους πλανήτες κάνουν το αποτύπωμα τους. όλα αυτά συνδυάζονται δημιουργούν ένα σχέδιο που μεταφέρετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Αυτό το ιερό σχέδιο καθορίζει τη ζωτικότητα, την προσωπικότητα και το προγονικό κάρμα. εσείς είστε σε αυτή τη ζωή, που σημαίνει τη βαθιά ιερότητα αυτής της Ουσίας.

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, η Ουσία σας μειώνεται σταθερά. Όταν όλα εξαντληθούν, σηματοδοτεί το τέλος αυτής της γήινης ζωής και το πνεύμα σας θα αφήσει το σώμα σας, αφού αυτή η ιερή ουσία χρησιμεύει ως αιθέρια άγκυρα για να κρατήσει το Πνεύμα σας στο σώμα σας. Η σύγχρονη μέρα διαβίωσης δεν έχει σχεδιαστεί για να τιμήσει και να θρέψει τη ζωτικότητά σας. Η διατροφή και ο τρόπος ζωής σας, αλλά κυρίως η κατάσταση της συνειδητότητάς σας, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και την ποσότητα της ουσίας σας.

Προκειμένου να ζήσετε μια υγιή, ζωτική και πλήρως ενδυναμωμένη ζωή και να περάσετε στη μεγαλοπρέπεια σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς να θρέψετε την Ουσία σας, μια αρχαία και σχεδόν ξεχασμένη ιερή τέχνη. Η τέχνη της θρέψης αυτής της ιερής ουσίας είναι να την οικοδομήσουμε σε ένα σημείο απόλυτης αφθονίας που φυσικά μεταφέρεται στη συλλογική για να την βοηθήσει να την θεραπεύσει. Το σημάδι ενός καλά εκτρεφόμενου εαυτού είναι η ικανότητα να θρέψει τους άλλους.

Πώς λοιπόν οικοδομείτε και θρέπετε την Ουσία σας, επειδή ο κόσμος χρειάζεται να είστε ο πιο δυνατός και μεγαλοπρεπής σας εαυτός;

Τα πρώτα σημάδια της έλλειψης επαφής με την ουσία σας είναι: μια συνεχής κούραση που στην πραγματικότητα επιδεινώνεται όταν ξεκουραστείτε. αίσθηση χαμένης και άδειου, χωρίς αίσθηση κατεύθυνσης στη ζωή. μια ισχυρή έλλειψη αίσθησης του εαυτού χωρίς σαφή ορισμό του ποιος είσαι? και αίσθημα αδιαφορίας όλη την ώρα.

Αν μπορείτε να ταυτιστείτε με οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, από ό, τι έχετε ζήσει μια ζωή χωρίς πραγματική ακεραιότητα προς τον εαυτό σας. Είναι πολύ πιθανό ότι είστε ένα πολύ ευαίσθητο ον, με έντονη αίσθηση ενσυναίσθησης. Είναι πιθανό να είστε εκεί περισσότερο για άλλους εκτός από τον εαυτό σας και σας δυσκολεύεται να αισθανθείτε στις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και απολαύσεις.

Υπάρχουν τρία βασικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να επιστρέψετε στον εαυτό σας και να προχωρήσετε πλήρως στο υπέροχο φως που είστε.

Πρώτο βήμα:

Να σπάσει το παράδειγμα του να μη αισθάνεται αρκετά καλό για να δεχτεί την ευχαρίστηση στη ζωή. Η εξυπηρέτηση των άλλων δεν σημαίνει ότι υποφέρετε ή θυσιάζετε τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι είστε πραγματικά σε θέση να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε άλλους όταν είστε πλήρως αναπληρωμένοι και γεμάτοι και πάλι φως. Κάθε πράξη αυτοθυσίας εξαντλεί πραγματικά την Ουσία σας καθώς κυριολεκτικά απομακρύνεστε από τους άλλους. Σταματήστε αυτό και μάθετε να κρατάτε την ουσία σας για τον εαυτό σας, εμπιστευόμενος ότι θα εξαπλωθεί φυσικά για να υποστηρίξει τους άλλους όταν είναι σωστός ο χρόνος.

Βήμα δεύτερο:

Μάθετε να παίρνετε χώρο στον εαυτό σας την κατάλληλη στιγμή. Αυτό δεν είναι εγωιστική πράξη, αλλά είναι μια ιερή πράξη για τον Εαυτό. Όντας μια πολύ ευαίσθητη ύπαρξη είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα συναισθήματα των άλλων και στη συνέχεια να τα μεταφέρετε στην καθημερινή σας ζωή. Όταν συμβεί αυτό το συναισθηματικό πεπτικό σας σύστημα κατακλύζεται και αρχίζει να επηρεάζει το φυσικό πεπτικό σας σύστημα. Παίρνετε πάρα πολλές παρορμήσεις χωρίς να αφιερώσετε το χρόνο για να τις αφομοιώσετε σωστά – όπως και να τρώτε ενώ τρέχετε.

Όταν παίρνετε προσωπικό χώρο, ή ακόμα καλύτερα, όταν κάνετε μια πρακτική διαλογισμού, αφιερώνετε χρόνο για να αφομοιώσετε αυτές τις παρορμήσεις που έχετε δεχτεί και έχετε κρατήσει όλη την ημέρα σας. Το κύριο σημάδι για να ξέρετε πότε χρειάζεστε προσωπικό χώρο είναι όταν αρχίζετε να αισθάνεστε ταραγμένοι. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Συναισθηματικό Πεπτικό Σύστημα και πώς σχετίζεται άμεσα με την Ουσία σας, διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με αυτό το συναρπαστικό θέμα.

Βήμα τρίτο:

Κατασκευάστε την ουσία σας με μια απλή και πολύ αποτελεσματική τεχνική που ονομάζεται Dan Tian Breathing. Η θεωρία πίσω από τον Dan Tian Breathing είναι τεράστια – διαβάστε το άρθρο μου για αυτή την αρχαία και βαθιά τεχνική.

Η ουσία σας μπορεί να θεωρηθεί ως αιθέρια άγκυρα για να σας βοηθήσει να κρατήσετε το πνεύμα σας στο σώμα σας. Το πνεύμα σας είναι κατασκευασμένο από την πιο αιθέρια ουσία και χωρίς σωστή άγκυρα φεύγει από το σώμα. Αυτός είναι ο τρόπος που αισθανόμαστε διάσπαρτοι και αδιάφοροι όλη την ώρα, επειδή κυριολεκτικά δεν είμαστε πλήρως στο σώμα μας. Με την οικοδόμηση της ουσίας σας, στην πραγματικότητα γειώσετε και συλλέγετε τα διάσπαρτα μέρη της συνειδητότητάς σας, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ενσαρκωμένοι.

Όλα αυτά είναι μια τέχνη και απαιτούν πρακτική για να την ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα θα κάνετε ταχεία βελτίωση στη συνολική ποιότητα της ζωής σας. Θα νιώσετε πιο ζωτικής σημασίας, ενισχυμένη και ενσωματωμένη: μια ακόμη καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Μην ξεχνάτε ότι η ουσία σας δεν είναι κάτι στο οποίο μπαίνετε, αλλά απλά χαλαρώστε και παραδώστε το.

Γεια σας το όνομά μου είναιRune και είμαι ο ιδρυτής της Σχολής Εσωτερικής Αλχημείας, βασισμένης στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, που έχει ρίζες σε μια σύγχρονη όψη προσαρμοσμένη για αυτό το μοναδικό πνεύμα χρόνου. Προσφέρω σεμινάρια online, συνεδρίες 1 σε 1 και απομακρυσμένη θεραπεία. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να γίνετε οι ίδιοι Εσωτερικός Αλχημιστής; Ελέγξτε την ιστοσελίδα μου στο www.iamrune.com

Blog

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AfrikaansShqipአማርኛالعربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschGreekItalianoPortuguêsРусскийEspañol