Καστανό ρύζι

Το καστανό ρύζι περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες οι οποίοι παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της προπόνησης. Επίσης περιέχει φυτικές ίνες σας που αυξάνουν το αίσθημα της πληρότητας. Καλό είναι να το τρώτε μία ώρα πριν την προπόνηση για να το έχετε χωνέψει.

Ανανάς

Δοκιμάστε πριν πάτε για τρέξιμο να φάτε λίγο ανανά. Το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει τη βρομελίνη, η οποία δρα ως ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες και μπορεί να επιταχύνει την επισκευή των μυών.

Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Το ασβέστιο κρατά τα κόκαλα δυνατά και έτσι αποφεύγετε τα κατάγματα. Επίσης περιέχει πρωτεΐνη η οποία προκαλεί ταχύτερη αποκατάσταση των μυών.

 Φυστικοβούτυρο

Μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που τροφοδοτούν τους μύες και υγιεινά λίπη που δίνουν ενέργεια. Απλώστε το σε μία φέτα ολικής αλέσεως ψωμί λίγη ώρα πριν την προπόνησή σας.

Μούρα

Φάτε τα νωπά ή κατεψυγμένα. Είναι ένα φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία καταπολεμάνε τις επιβλαβείς για την υγεία ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν την καρδιά. http://jenny.gr