μαγευτικά μικροσκοπικά σπίτια

Ο Dan Pauly άρχισε να κατασκευάζει σπίτια πριν από 25 χρόνια.

Ο Pauly παράγει τις δομές, συμπεριλαμβανομένων των σάουνων, των εξοχικών σπιτιών, των υπόστεγων κήπων, των θεατρικών σπιτιών και των εξοχικών σπιτιών – όλα γοητευτικά, μοιάζουν με αυτά που έχουν απομακρυνθεί από το σελίδες ενός παραμυθιού. Ο Pauly έμαθε την τέχνη της ξυλογλυπτικής από τον πατέρα του, ο οποίος έμαθε από τον πατέρα του τον παππού του Πάουλι, ο οποίος μετανάστευσε από την Ελβετία στα τέλη του 1800 και έχτισε αχυρώνες για Αγρότες της Μινεσότα. Σήμερα, οι πηγές Pauly και ανακτούν το ξύλο από παλιές κατασκευές σε ολόκληρο το Midwest, συμπεριλαμβανομένων των αχυρώνων.

Απο το rusticway.com

Η Ιστορία μας – Ο Ρουστίκ Τρόπος

Για να καταλάβετε τον Dan Pauly και αυτό που δημιουργεί, πρέπει πρώτα να εκτιμήσετε το πάθος του για το παλιό ξύλο και τις αντίκες.

Ο Dan είναι από το παλιό σχολείο, με ρίζες 4 γενεών
των ξυλουργών. Αυτή είναι η γενεαλογία του, είναι στο DNA του και
έχει σφυρηλατήσει σε αυτόν μια ζωή πραγματικής χειροτεχνίας. Είναι περήφανος
της παράδοσης και της δουλειάς του αντανακλά αυτή την υπερηφάνεια.

Η κληρονομιά Pauly εκτείνεται σε δύο αιώνες, γεφυρώνοντας από
Η Ελβετία και ο Μεγάλος-παππούς Henry (το πρωτότυπο
ο οποίος, μετά την αποδημία του στα τέλη του 1800, χτίστηκε
πολλοί αχυρώνες στην κεντρική Μινεσότα, μερικά από τα οποία είναι ακόμα
στέκεται) στον παππού Carl στον πατέρα του Dan, Bob. “Όπως αποκαλύπτω
ένα παλιό αχυρώνα ή ένα υπόστεγο, “λέει ο Dan,” συνειδητοποιώ ότι θα μπορούσε να είναι το
την ίδια ξυλεία που έκανε ο προπάππος μου πριν από περισσότερα από 100 χρόνια. Νομίζω ότι ο σεβασμός για τους τεχνίτες και τους τεχνίτες του παρελθόντος και για το ξύλο που χρησιμοποίησαν, κάνει τη διαφορά σε κάθε νέο κομμάτι που δημιουργώ. Μέχρι να αποσυναρμολογήσετε έναν παλιό αχυρώνα, δεν μπορείτε να φανταστείτε την επίπονη προσπάθεια που χρειάστηκαν από τους τεχνίτες του Παλαιού Κόσμου για να το φτιάξετε. Όλα ήταν έργα τέχνης. “

 

Δεν υπάρχουν συντομεύσεις στη σφαίρα στις οποίες ο Dan και ο
Ο Ρουστικός τρόπος λειτουργεί. Τα κλειδιά για την παραγωγή προϊόντων
από την υψηλότερη ποιότητα που είναι αγαπημένες για γενιές είναι
πραγματικά βασικές: – να βρεθεί η περιοχή του Midwest και πέρα ​​από τις καλύτερες πηγές αποκατάστασης ξυλείας – να ληφθεί μεγάλη προσοχή στην αποσυναρμολόγηση / αποδόμηση των δομών γήρανσης για τη διατήρηση όσο το δυνατόν πιο χρησιμοποιήσιμου ξύλου στη φυσική και ξεπερασμένη κατάσταση και στη συνέχεια στη χρήση δύο δεκαετίες από δοκιμασμένες τεχνικές για να μασάζει το ξύλο που έχει αποκατασταθεί – με το σχεδιασμό, το χέρι-τρίψιμο και τα πολλαπλά στρώματα φινιρίσματος για να ενισχύσει αυτό που υπάρχει ήδη, αναδεικνύοντας τη φύση ομορφιάς που δημιουργήθηκε σε 100 και πλέον χρόνια ζωής.

Το τελικό αποτέλεσμα ..
Σκεφτείτε τη διαφορά μεταξύ ενός συγκεκριμένου πάγκου …
και ένα από μάρμαρο. Καθώς φέρνει ένα αιώνιο ξύλινο κομμάτι στα τελικά στάδια. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία του Dan κάνουν τη διαφορά. “Μου αρέσει να εφαρμόζω αυτό το αρχικό παλτό με φινίρισμα χαμηλής λάμψης”, τονίζει ο Dan, “γιατί εκεί εμφανίζεται η ομορφιά στο ξύλο. Ξέρω πώς το ξύλο θα αντιδράσει πριν βάλω εκείνο το πρώτο βερνίκι και σπάνια το βρίσκω απαραίτητο να λεκιάσω αυτό το υπέροχο παλιό ξύλο εκ των προτέρων ». Με απλά λόγια, ο Dan Pauly έχει το πάθος για το παλιό ξύλο – τη ζεστή του λάμψη, το σφιχτό σιτάρι και το συναρπαστικό, μοναδική ιστορία, πρώτα ως δέντρα που συλλέχθηκαν από τα δάση παλιάς ανάπτυξης του 19ου αιώνα και στη συνέχεια ως ξυλεία από παλιές κατασκευές – αχυρώνες, σιταποθήκες, ανελκυστήρες σιτηρών, αποθήκες, καταστήματα.

“Αυτό το ξύλο αντικατοπτρίζει τη φυσική μας κληρονομιά και έχει πολύ πιο πλούσιο και πιο ελκυστικό
πατίνα και κόκκους από το μοντέρνο ξύλο. “

http://rusticway.com

by soula.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AfrikaansShqipአማርኛالعربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschGreekItalianoPortuguêsРусскийEspañol