40 Tiny House Αποθήκευση και Οργάνωση Ιδέες για ολόκληρο το σπίτι

Το μικροσκοπικό σπίτι που ζει έχει πολλές εκκλήσεις: Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό. Οι μικρότεροι χώροι είναι ευκολότερο να προσαρμόσετε και αν το σπίτι σας έχει τροχούς σε αυτό, μπορείτε να το μετακινήσετε οπουδήποτε θέλετε να ζήσετε.

Αλλά σίγουρα έρχεται με το δίκαιο μερίδιο των προκλήσεων, ένα από τα οποία είναι προφανές: βρίσκοντας χώρο για όλα σας τα πράγματα-και πάνω απ ‘όλα, δημιουργώντας χώρο! Μετά από όλα, δεν θέλετε αποδόσεις και τελειώνει παντού. Αυτό δημιουργεί μια εμφάνιση ακαταστασίας. Αντ ‘αυτού, θέλετε άφθονο ανοιχτό χώρο για να μετακινηθείτε γύρω έτσι ώστε να νιώσετε σαν να μπορείτε να αναπνεύσετε.

Υπάρχουν μερικές προσεγγίσεις για την επίλυση αυτού του προβλήματος μέσα από το μικροσκοπικό σχεδιασμό του σπιτιού. Μεγάλα ανοιχτά παράθυρα και πόρτες και κινητοί τοίχοι καθιστούν δυνατή την ενσωμάτωση του εσωτερικού του σπιτιού με το εξωτερικό περιβάλλον. Η κάθετη κατασκευή επιτρέπει ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους που εξακολουθούν να χωρούν σε μικρές παρτίδες. Και στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχει έξυπνη αποθήκευση.

Και αυτό είναι που θέλω να επικεντρωθώ στις σημερινές – κομψές και απρόσμενες λύσεις αποθήκευσης που επιτρέπουν τη διπλή λειτουργικότητα και διατηρούν μια ανοιχτή, ευάερη αίσθηση μέσα ακόμα και στα πιο μικρά σπίτια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε 40 ιδέες αποθήκευσης ιδανικές για το μικροσκοπικό σπίτι σας – ή για οποιοδήποτε άλλο περιορισμένο χώρο, όπως ένα μικρό στούντιο ή ένα συμπαγές αυτοκινούμενο αυτοκίνητο!

1. Βρείτε έξυπνους τρόπους για να αφήσετε το φως μέσα.

Βρείτε έξυπνους τρόπους για να αφήσετε το φως μέσα. Μιλώντας για έπιπλα έθιμο, αυτό το σύνολο cubbies και συρτάρια είναι φοβερό, επειδή είναι κατασκευασμένο γύρω από το παράθυρο. Αυτό είναι ιδιοφυΐα, επειδή οι περισσότεροι οικοδόμοι απλά θα έχουν καλύψει το παράθυρο εντελώς, ή αναζητούσαν έναν τοίχο χωρίς παράθυρο για να χτίσουν τα cubbies. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αφήσετε το παράθυρο εκτεθειμένο. εξακολουθεί να αποτελεί ένα τέλεια χρησιμοποιήσιμο ράφι και αφήνει το φως μέσα.

Πηγή: daystartinyhomes

2. Αυτά τα ράφια πλαισίων Α ενσωματώνουν τη δομική ενίσχυση με την αποθήκευση.

Αυτά τα ράφια πλαισίων Α ενσωματώνουν τη δομική ενίσχυση με την αποθήκευση. Ελέγξτε αυτή τη μικρή κατοικία Α-πλαισίου. Εδώ είναι ένα πλάνο της κουζίνας, όπου μπορείτε να δείτε ότι οι δοκοί που υποστηρίζουν τη δομή χρησιμεύουν επίσης ως ράφια.

Πηγή: relaxshacks

3. Ανοίξτε εναέρια ράφια δημιουργούν μια αίσθηση ανοικτότητας.

Τα ανοιχτά εναέρια ράφια δημιουργούν μια αίσθηση διαφάνειας. Αυτή η κουζίνα περιλαμβάνει μια υπέροχη ιδέα για μικροσκοπικά αποθηκευτικά σπιτάκια με πλήρη εναέρια σκεύη κουζίνας, εκτός από το ότι αυτά τα ντουλάπια δεν έχουν τοίχους! Είναι απλά ανοιχτοί κύβοι. Αυτή η ιδέα λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να δείτε ακριβώς μέσα από τα ράφια, έτσι ώστε να μην παρεμβαίνουν τόσο στην αίσθηση του ανοίγματος, όπως και οι συνήθεις ντουλάπες κουζίνας. Δεύτερον, μπορείτε να αρπάξετε ό, τι χρειάζεστε με μια ματιά χωρίς να ασχολείστε με τις πόρτες!

Πηγή: Weehouse

4. Χρησιμοποιήστε και τις δύο πλευρές των ράφια σας.

Χρησιμοποιήστε και τις δύο πλευρές των ράφια σας. Όταν κοιτάζετε ένα ράφι, σκεφτόμαστε τα πάντα που μπορείτε να βάλετε σε αυτό, αλλά αναρωτιέστε ποτέ τι θα μπορούσατε να χωρέσετε κάτω από αυτό; Είναι εύκολο να σκεφτείς μια ξύλινη σανίδα ως μοναχική επιφάνεια, αλλά στην πραγματικότητα κάθε ξύλινη σανίδα έχει δύο επιφάνειες – ένα πάνω και ένα κάτω μέρος. Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο της κουζίνας σας!

Πηγή: hildablue

5. Η αποθήκευση κάτω από το πάγκο εξοικονομεί χώρο και προσφέρει άνεση.

Η αποθήκευση κάτω από το πάγκο εξοικονομεί χώρο και προσφέρει άνεση. Αυτό είναι ένα δωμάτιο στο εσωτερικό του Cedar Mountain Tiny House που χτίστηκε από τα New Frontier Tiny Homes (γνωστό για το Alpha Tiny House). Παρατηρήστε ότι με την πρώτη ματιά αυτό μοιάζει με ένα συνηθισμένο πάγκο. Αλλά εάν τραβήξετε το κάθισμα, θα διαπιστώσετε ότι διπλασιάζεται ως δοχείο αποθήκευσης.

Πηγή: ιταλία

6. Modular έπιπλα είναι η τελική προσαρμόσιμη λύση.

Τα διαμορφωμένα έπιπλα είναι η τελική προσαρμόσιμη λύση. Μία από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχω δει για μικροσκοπικό σπίτι αποθήκευσης προέρχεται από Pin-Up Σπίτια. Ελέγξτε αυτές τις μικρές μονάδες. Μπορείτε να τα σπρώξετε γύρω από το δωμάτιο όπως απαιτείται, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε ένα κρεβάτι ή έναν καναπέ ή έναν πάγκο από αυτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφαιρέσετε τα μαξιλάρια και να τα στοιβάζετε κατά μήκος ενός τοίχου. Κάθε ένα από αυτά είναι κούφια μέσα, έτσι μπορείτε να τα γεμίσετε με τα πράγματα σας. Καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν, το αποθηκευτικό σας χώρο μπορεί να αναδιαταχθεί για να τους φιλοξενήσει. Πολύ κουλ!

Πηγή: pinuphouses

7. Roll αυτό το ντουλάπι μέσα ή έξω όπως χρειάζεστε.

Μετακινήστε αυτό το ντουλάπι μέσα ή έξω όπως το χρειάζεστε. Τώρα εδώ είναι μια έξυπνη ιδέα που δεν έχω ξαναδεί. Ελέγξτε αυτό το γραφείο στο Tiny House του Vina. Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει ένας τόνος χώρου αποθήκευσης εδώ, αλλά θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο γραφείο στα δεξιά της καρέκλας. Παρατηρήστε τους τροχούς στο κάτω μέρος. Αυτό είναι ένα ερμάριο roll-in! Έτσι μπορείτε να το απομακρύνετε από το δρόμο εντελώς, όταν δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Τώρα αυτό είναι αυτό που αποκαλώ ιδιοφυΐα μικροσκοπική αποθήκευση σπίτι!

Πηγή: vinastinyhouse

8. Τα ντουλάπια ενάντια στο ντους δημιουργούν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους στο μπάνιο.

Τα ντουλάπια ενάντια στο ντους δημιουργούν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους στο μπάνιο. Προσπαθώντας να βρούμε χώρο για ένα πλήρες μπάνιο με ένα ντους εργασίας σε ένα μικροσκοπικό σπίτι είναι δύσκολο. Στην πραγματικότητα η εύρεση χώρου για μπάνιο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Αλλά αυτό που πραγματικά είναι φοβερό για αυτό το μπάνιο είναι ότι ακόμη και με την πλήρη μπανιέρα, υπάρχει χώρος για ράφια-από την πλευρά της μπανιέρας! Έτσι δημιουργείτε μικρούς χώρους εργασίας!

Πηγή: tinyhouse

9. Τα ντουλάπια κάτω από τις σκάλες είναι ένα μικροσκοπικό στήριγμα σπιτιού.

Τα γραφεία αποθήκευσης κάτω από τις σκάλες είναι ένα μικροσκοπικό στήριγμα σπιτιού. Εντάξει, έτσι είναι η πιο πανταχού παρούσα μορφή μικροσκοπικών αποθηκευτικών χώρων στον κόσμο. Σοβαρά, εάν αρχίσετε να εξετάζετε μικροσκοπικά ιστολόγια σπιτιών, θα τα δείτε σε σχεδόν κάθε σπίτι που βλέπετε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το παρουσιάσουμε. Είναι μια ιδέα μεγαλοφυίας που εξοικονομεί τόνο χώρου και οι αρχιτέκτονες θα πρέπει να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν σε όλα τα σπίτια.

Πηγή: brevardtinyhouse

10. Αυτή η τουαλέτα είναι ενσωματωμένη σε πάγκο.

Αυτή η τουαλέτα είναι ενσωματωμένη σε πάγκο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα γιατί όχι μόνο η κατασκευή του πάγκου κάνει την τουαλέτα πιο αισθητικά ευχάριστη (απλά αναμειγνύεται στη διακόσμηση του μπάνιου), αλλά σας παρέχει κάποιο χώρο σε κάθε πλευρά όπου μπορείτε να ορίσετε άλλα αντικείμενα.

Πηγή: livebiginatinyhouse

11. Κρατήστε τα ράφια σας ψηλά – και μην ξεχνάτε τα πτυσσόμενα κρεβάτια.

11-roll-down κρεβάτια-μικροσκοπικά-σπίτι-οργάνωση και αποθήκευση ιδέες Μία ιδανική μικροσκοπική ιδέα αποθήκευσης σπιτιών που λειτουργεί καλά σε κάθε μικρή κατοικία είναι ψηλά ράφια. Όταν κοιτάξετε για πρώτη φορά αυτή τη φωτογραφία, δεν παρατηρείτε ούτε καν το βιβλιοθήκη – είναι εντελώς εκτός δρόμου. Αλλά στέκεστε στον πάγκο, μπορείτε ακόμα να φτάσετε στα βιβλία. Επίσης παρατηρήστε τι φαίνεται να είναι ένα πτυσσόμενο κρεβάτι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να ωθηθεί επάνω στον τοίχο. Ενώ τα πτυσσόμενα κρεβάτια αυτού του είδους ήταν εδώ και αιώνες, πολλοί άνθρωποι ξεχνούν γι ‘αυτούς.

Πηγή: smud

12. Αντικαταστήστε τοίχους με ντουλάπια.

12. Αντικαταστήστε τοίχους με ντουλάπια. Εάν χτίζετε ένα μικροσκοπικό σπίτι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσετε κανένα χώρο στον τοίχο να σπαταληθεί. Όπως μπορείτε να δείτε, σχεδόν το σύνολο αυτού του τοίχου αποτελείται από ερμάρια διαφόρων μεγεθών. Αυτό επιτρέπει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και διατηρεί το πάτωμα του δωματίου καθαρό και ανοιχτό. Αν έχετε ήδη ένα σπίτι, μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερα ντουλάπια για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας.

Πηγή: zecc

13. Εφαρμογή αποθήκευσης κάτω από τον καναπέ.

Εφαρμογή αποθήκευσης κάτω από τον καναπέ. Αγαπώ όλους τους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από αυτούς τους καναπέδες! Αυτά τα συρτάρια προσφέρουν άφθονο χώρο και εξαλείφουν την ανάγκη για πολλά ράφια.

Πηγή: nelsontinyhouses

14. Χρησιμοποιήστε κρέμονται λύσεις αποθήκευσης στην κουζίνα.

Χρησιμοποιήστε κρέμονται λύσεις αποθήκευσης στην κουζίνα. Κοιτάξτε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια που κρέμονται από το ταβάνι, για να μην αναφέρουμε όλες τις κούπες που κρέμονται κάτω από το ράφι στο παρασκήνιο. Αυτά είναι όλα τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε για να βρείτε χώρο μέσα σε ένα ντουλάπι ή πάνω από ένα ράφι. Ελέγξτε επίσης την έξυπνη αποθήκευση μπουκαλιών κρασιού προς τα αριστερά. Πολύ ωραίο!

Πηγή: herrlecustomcarpentry

15. Χρησιμοποιήστε καλάθια και κάδους.

Χρησιμοποιήστε καλάθια και κάδους. Μερικές φορές έχετε ράφια χωρίς συρτάρια. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ίσως θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως είναι, αλλά σε άλλες καταστάσεις είναι πολύ πιο λογικό να αγοράσετε κάποιους κάδους ή καλάθια. Γιατί; Μπορείτε να γεμίσετε πολύ περισσότερο μέσα τους χωρίς να κάνετε χάος. Διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε περισσότερα στα ράφια σας.

Πηγή: kevatinyhouse

16. Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος για να κάνετε την αποθήκευση κάτω από τον καναπέ.

Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος για να κάνετε την αποθήκευση κάτω από τον καναπέ. Προηγουμένως σας έδειξα μερικά συμπαθητικά συρτάρια αποθήκευσης κάτω από το καναπέ. Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος που θα μπορούσατε να το κάνετε – κάτω από τον καναπέ cubbies! Μου αρέσει αυτή η ιδέα για μερικούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, τα cubbies σας παρέχουν πιο ξεχωριστά διαμερίσματα αποθήκευσης, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι. Δεύτερον, μου αρέσει το πώς ο καναπές ανεβαίνει ψηλότερα από το πάτωμα. δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνετε αυτό και σας παρέχει ακόμη μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο!

Πηγή: fredstinyhouses

ς όλο το μήκος του κρεβατιού. Είναι γρήγοροι και εύκολοι να βγουν έξω, και σας δίνουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον χώρο κάτω από το κρεβάτι.

Πηγή: treehugger

19. Αφήστε το δωμάτιο κάτω από τις σκάλες για μια ντουλάπα.

Αφήστε το δωμάτιο κάτω από τις σκάλες για μια ντουλάπα. Έχω ήδη μοιραστεί μαζί σας το μικροσκοπικό συνέδριο για την τοποθέτηση χώρων αποθήκευσης κάτω από τις σκάλες, αλλά αυτό συχνά οδηγεί σε μια χαμένη ευκαιρία. Αντί να μην δημιουργείτε τίποτα παρά τα ράφια κάτω από τις σκάλες, γιατί να μην αφήσετε πολύ μεγαλύτερο χώρο κάτω από ένα από τα υψηλότερα βήματα που μπορεί να λειτουργήσει ως ντουλάπα;

Πηγή: καταφύγιο

20. Εδώ είναι ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα δομοστοιχειωτών κύβων.

Εδώ είναι ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα δομοστοιχειωτών κύβων. Αν και μοιραστήκαμε την έννοια των δομοστοιχειωτών κύβων νωρίτερα, δεν μπορώ να σας βοηθήσω αλλά να σας δείξω ένα άλλο εκπληκτικό παράδειγμα. Ελέγξτε μερικές από τις διαμορφώσεις που μπορείτε να φτιάξετε χρησιμοποιώντας κύβους – όλα τα οποία έχουν μέσα αποθήκευσης!

Πηγή: happiercamper

21. Εγκαταστήστε μια ράβδο από την οποία μπορείτε να κρεμάσετε μαγειρικά σκεύη και σκεύη.

Εγκαταστήστε μια μπάρα από την οποία μπορείτε να κρεμάσετε μαγειρικά σκεύη και σκεύη. Όταν εγκαθιστάτε ντουλάπια κουζίνας, είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές για την αποθήκευση των μαγειρικών σκευών και των σκευών σας. Μια απλή ιδέα που σας προσφέρει ευέλικτη και διακριτική αποθήκευση είναι αυτή: απλά εγκαταστήστε μια ράβδο σε έναν από τους τοίχους σας. Μπορείτε να κρεμάσετε οτιδήποτε θέλετε από αυτό. Δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου χώρος, οπότε όταν δεν χρησιμοποιείται, δεν θα το παρατηρήσετε.

Πηγή: carissalauradesigns

22. Χρησιμοποιήστε τις λειτουργικές μονάδες για να δημιουργήσετε ένα επεκτάσιμο κρεβάτι επισκεπτών.

Χρησιμοποιήστε τις ενότητες για να δημιουργήσετε ένα επεκτάσιμο κρεβάτι επισκεπτών. Ναι, οι ενότητες είναι πίσω, αλλά αυτό είναι ένα τόσο καλό παράδειγμα! Αυτές οι μονάδες μπορούν να μετακινηθούν για να συναρμολογήσουν το τέλειο κρεβάτι επισκεπτών.

Πηγή: livebiginatinyhouse

23. Απόκρυψη περισσότερου αποθηκευτικού χώρου κάτω από τα δάπεδα.

Απόκρυψη περισσότερου αποθηκευτικού χώρου κάτω από τα δάπεδα. Πολλές ιδέες μικροσκοπικών αποθηκευτικών χώρων απαιτούν να σκεφτείτε μπροστά ενώ χτίζετε, επομένως μπορεί να μην ισχύουν εάν κατοικείτε ήδη σε ένα τελειωμένο σπίτι ή διαμέρισμα. Αν σχεδιάζετε την κατασκευή, όμως, σκεφτείτε σε χώρους όπου μπορείτε να αποκρύψετε επιπλέον αποθήκευση κάτω από τα πατώματα σας.

Πηγή: treehugger

24. Προσθέστε ράφια κάτω από το νεροχύτη.

Προσθέστε ράφια κάτω από το νεροχύτη. Τα ράφια δεν χρησιμοποιούνται εδώ, αλλά μπορείτε να δείτε πόσο έξυπνο ήταν να το εγκαταστήσετε κάτω από τον νεροχύτη στο μπάνιο. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσατε να πάτε με ντουλάπια, αλλά τα μεγάλα, ανοιχτά ράφια φαίνεται να χρησιμοποιούν καλύτερα τον διαθέσιμο χώρο.

Πηγή: latinyhouse

25. Ανυψώστε το κρεβάτι σας αν χρειαστεί.

Σηκώστε το κρεβάτι σας, αν χρειαστεί. Δεν έχετε ένα ανυψωμένο κρεβάτι; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγείτε και να ξοδέψετε χρήματα σε ένα καινούργιο, όταν μπορείτε απλά να τροποποιήσετε αυτό που ήδη έχετε. Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός κρεβατιού που ανατράπηκε σε μερικά σκυρόδεμα. Τα μπλοκ είναι αρκετά σταθερά για να κρατήσουν το κρεβάτι, αλλά τυχαίνει να είναι κοίλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ελάχιστα αποθηκευτικά cubbies.

Πηγή: αυτό το σπίτι

26. Χρησιμοποιήστε έξυπνο αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας.

Χρησιμοποιήστε έξυπνο αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας. Επιθυμείτε να έχετε χώρο για ένα επιπλέον ντουλάπι στο μπάνιο σας; Ίσως να το κάνετε, και απλά δεν το συνειδητοποιείτε. Αυτός ο έξυπνος αποθηκευτικός χώρος είναι σφηνωμένος σε ένα σημείο σε ένα βασικό μπάνιο, το οποίο συνήθως χάνεται.

Πηγή: hgtv

27. Κλείστε το έμβολο της τουαλέτας στον τοίχο.

27-ιδέες κρυμμένα-έμβολα-μικροσκοπικά-οργάνωσης-αποθήκευσης Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα σημεία στο μπάνιο μου είναι όπου έχω γεμίσει το πώμα της τουαλέτας μου, τον καθαριστή του λεκάνης τουαλέτας και το πινέλο καθαρισμού όλα σε ένα σωρό. Πάντα σκέφτηκα ότι θα ήταν καταπληκτικό αν υπήρχε κάποιος τρόπος να τους βγάλω από τη θέα, αλλά στο μικρό μου μπάνιο το σκέφτηκα ότι ήταν αδύνατο – μέχρι τώρα. Ελέγξτε έξω αυτό το ερμάριο αποθήκευσης εμβόλου που μπορείτε να κρύψετε μέσα σε έναν τοίχο!

Πηγή: remodelista

28. Ελέγξτε έξω αυτό το πανέμορφο υπόγειο δάπεδο στο πατάρι του στεγαστικού σπιτιού Shenandoah.

Ελέγξτε έξω αυτό το πανέμορφο υπόγειο δάπεδο στην πατάρι του στεγαστικού σπιτιού Shenandoah. Έχω δείξει κάποια παραδείγματα αποθήκευσης κάτω από τα δάπεδα, αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει ακόμη. Όλο αυτό το βίντεο αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε, αλλά μπορείτε να μεταβείτε στο 1:57 για να δείτε κάποια καταπληκτική αποθηκευτική σοφίτα κάτω από το πάτωμα σε ένα μικροσκοπικό υπνοδωμάτιο. Αυτά τα διαμερίσματα αποθήκευσης είναι τεράστια και εξαλείφουν πλήρως την ανάγκη για ντουλάπια υπνοδωματίων. Αυτό αφήνει όλο αυτό το χώρο ελεύθερο, αποτρέποντας τον συνωστισμό σε ένα χώρο που γενικά θα αισθανόταν κλειστοφοβική εάν το συσκευάσατε γεμάτο έπιπλα!

29. Αποθηκεύστε το μεταξύ των καρφιών σας.

Τοποθετήστε το αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα καρφιά σας. Αυτός ο εντυπωσιακός αποθηκευτικός χώρος είναι σφηνωμένος μεταξύ δύο καρφιών στον τοίχο. Ο μακρύς λεπτός σχεδιασμός καθιστά δυνατή την τοποθέτηση του ντουλαπιού μεταξύ των καρφιών και επίσης το καθιστά ένα ιδανικό σημείο για την αποθήκευση σφουγγαρίστρων, σκούπες και άλλων προμηθειών καθαρισμού.

Πηγή: thecrafterymn

30. Κρύψτε την αποθήκευση στην σπειροειδή σκάλα σας.

Κρύψτε την αποθήκευση στην σπειροειδή σκάλα σας. Εδώ είναι μια ανάληψη στην αποθήκευση κλιμακοστάσιο δεν έχω δει πριν! Οι σπειροειδείς κλιμακοστάσια γίνονται αρκετά συνηθισμένες σε μικροσκοπικά σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανείς να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση. Κάθε ένα από αυτά τα βήματα διαθέτει ένα διαμέρισμα αποθήκευσης το οποίο μπορείτε να τραβήξετε έξω στην πίσω πλευρά της σκάλας, και όπως μπορείτε να δείτε, είναι αρκετά ευρύχωρο.

Πηγή: nymag

31. Αγοράστε μπανιέρα με αποθηκευτικούς χώρους.

Αγοράστε μια μπανιέρα με διαμερίσματα αποθήκευσης. Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε την αποθήκευση στο μικρό σας μπάνιο είναι να αγοράσετε μια μπανιέρα που περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για προμήθειες μπάνιου, πετσέτες, βιβλία και πολλά άλλα. Συνήθως θεωρούνται είδη πολυτελείας, οπότε δεν φθάνουν φτηνά, αλλά κάνουν πολλά για να εξοικονομήσουν χώρο!

Πηγή: moma-design

32. Εγκαταστήστε ντουλάπια που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Εγκαταστήστε ντουλάπια που ταιριάζουν στο χώρο σας. Όταν ζείτε σε ένα μικροσκοπικό σπίτι, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αφήσετε κάποιο από το χώρο σας να χάσει. Έτσι, αν βρίσκεστε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, ίσως να έχετε λίγο αχρησιμοποίητο χώρο μεταξύ του συρταριού σας και του κρεβατιού σας, σε ένα μικροσκοπικό σπίτι που θέλετε να βρείτε έναν τρόπο να το χρησιμοποιήσετε. Εδώ είναι ένα εξειδικευμένο κομμωτήριο που περιλαμβάνει κάποιο στενό κάθετα προσανατολισμένο χώρο ράφια γεμίζοντας το κενό που θα υπήρχε παραδοσιακά δίπλα στο κρεβάτι. Αγοράστε λύσεις αποθήκευσης όπως αυτές ή τις κατασκευάστε ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Πηγή: escapevista

33. Η παλιομοδίτικη αποθήκευση καλαθιού εξακολουθεί να λειτουργεί.

Η παλιομοδίτικη αποθήκευση καλαθιού εξακολουθεί να λειτουργεί. Ενώ πολλές μικροσκοπικές ιδέες αποθήκευσης σπιτιών είναι πολύ έξυπνες, απαιτούν επίσης να αγοράσετε ή να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λύσεις. Αυτό δεν είναι πάντα μια ιδανική επιλογή, η οποία καθιστά τους ορθοστάτες όπως το κρεμασμένο καλάθι αποθήκευσης μια ελκυστική εναλλακτική λύση.

34.Ελέγξτε αυτή την έξυπνη αποθήκευση σκαφών.

Ελέγξτε αυτή την έξυπνη αποθήκη πλοίων. Αυτή η δομή 190 τετραγωνικών ποδιών τραβά διπλό καθήκον ως boathouse και ένα στούντιο γραφής. Πολλά στοιχεία της δομής σχεδιάστηκαν για να εκπληρώσουν δύο λειτουργίες. Ο χώρος αποθήκευσης καναλιών για παράδειγμα μπορεί να χρησιμεύσει ως χώρος εργασίας και κρεβάτι. Δεν μπορώ να πω ότι βλέπω ακριβώς πώς θα έπρεπε να λειτουργήσει αυτό από τη φωτογραφία στον ιστότοπο του αρχιτέκτονα. ανεξάρτητα, μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα πολύ ωραίο συμπαγές διαμέρισμα για ένα σκάφος. Κρατά το σκάφος από το να εκτίθεται στα στοιχεία, αλλά δεν τρώνε στον κύριο χώρο ζωής πάρα πολύ.

Πηγή: chengsnyder

35. Χρησιμοποιήστε την αποθήκευση από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Χρησιμοποιήστε την αποθήκευση από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Εδώ είναι μια άλλη λύση αποθήκευσης που μου αρέσει. Όλο αυτό το δωμάτιο έχει μια πολύ καθαρή, ανοιχτή ματιά σε αυτό, με άφθονο δωμάτιο στην πλευρά του κρεβατιού (η εντύπωση του οποίου ενισχύεται από όλα τα παράθυρα). Αυτό επιτυγχάνεται με την ενοποίηση όλων των αποθηκών στο δωμάτιο σε ένα σύνολο cubbies που εκτείνεται από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Οι λύσεις παραδοσιακής αποθήκευσης είναι συνήθως μόνο μισές, γι ‘αυτό καταλήγουν να αναλαμβάνουν διπλάσιο χώρο στο πάτωμα.

Πηγή: daystartinyhomes

36. Εγκαταστήστε έξυπνα έξυπνα έπιπλα.

Εγκαταστήστε εξαιρετικά έξυπνα έπιπλα. Πόσο δροσερό είναι αυτή η λεκάνη νεροχύτη; Οι λεκάνες απορροής συνήθως δεν έχουν τίποτε άλλο παρά ανοιχτό χώρο κάτω ή κλειστά, περιορισμένα ερμάρια που δυσκολεύουν να βρουν αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η λεκάνη διαθέτει έξυπνες θήκες αποθήκευσης και στις δύο πλευρές, αξιοποιώντας πλήρως το χώρο κάτω από τη λεκάνη απορροής χωρίς να είναι δύσκολο να έχετε πρόσβαση στα αναλώσιμα σας.

Πηγή: instagram

37. Ελάτε με απλές λύσεις στο τοίχο για την αποθήκευση των εργαλείων σας.

Ελάτε με απλές λύσεις στο τοίχο για την αποθήκευση των εργαλείων σας. Ενώ αυτό το “μικρο σπίτι” από το Wind River Tiny Homes δεν είναι σχεδόν τόσο μικρό όσο κάποιοι, παρουσιάζει μια έξυπνη ιδέα όταν πρόκειται για την αποθήκευση μιας σανίδας. Ένα στοιχείο όπως αυτό μπορεί να πάρει έναν τόνο χώρου στο επίπεδο του εδάφους, αλλά προσαρτημένο σε αυτόν τον ανώτερο τοίχο, παραμένει εντελώς εκτός δρόμου, προσθέτοντας μια αγορά της ατομικότητας στο σπίτι. Θα μπορούσε θεωρητικά να το αρπάξει εύκολα από τις σκάλες.

Πηγή: windrivertinyhomes

38. Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε αποθήκευση κάτω από το σκάλες.

Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε αποθήκευση κάτω από το σκάλες. Έχετε μια παραδοσιακή σκάλα στο σπίτι σας που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε; Μπορεί να είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα πιο αποτελεσματικό ντουλάπι κάτω από τις σκάλες μέσω αυτής της έξυπνης μεθόδου. Εδώ έχουμε τρία διαφορετικά διαμερίσματα, τα οποία ανεβαίνουν σε ύψος μαζί με τις σκάλες για να μεγιστοποιήσουν τον χρηστικό χώρο. Εδώ είναι το εκπληκτικό μέρος? όταν ανοίγουν, τραβούν έξω για να αποκαλύψουν μια σειρά από μεγάλα ράφια που εκτείνονται μέχρι το πίσω τοίχωμα!

Πηγή: windrivertinyhomes

39. Εγκαταστήστε ράφια που χρησιμοποιούν τις γωνίες σας.

Εγκαταστήστε τα ράφια που χρησιμοποιούν τις γωνίες σας. Η Wind River έχει πολύ μεγάλη υπερηφάνεια στις λύσεις αποθήκευσης. αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους, θα δείτε μερικές θεαματικές φωτογραφίες που προβάλλουν τα έξυπνα σχέδια ράφια τους. Αυτά τα ράφια εκτείνονται γύρω από τις γωνίες της κουζίνας για να σας δώσουν επιπλέον χώρο.

Πηγή: windrivertinyhomes

40. Αποθήκευση ως βήματα.

Αποθήκευση ως βήματα. Ενώ πολλά μικροσκοπικά σπίτια έχουν ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης στα σκαλοπάτια, μερικά μικροσκοπικά σπίτια λαμβάνουν την αντίθετη προσέγγιση: δημιουργούνται βήματα από τα διαμερίσματα αποθήκευσης. Εδώ βλέπουμε μια σειρά διαμερισμάτων αποθήκευσης που διπλώνουν ως ένα σύνολο βημάτων που οδηγούν σε ένα καναπέ. Παρόλο που δεν είναι παραδοσιακά βήματα με κανένα τρόπο, είναι εξελιγμένοι χώροι-αποταμιευτές.

Πηγή: tinyheirloom

Τώρα έχετε εξερευνήσει 40 ιδέες αποθήκευσης ιδιοφυΐας εμπνευσμένες από μικροσκοπικό σχεδιασμό σπιτιών. Ορισμένες από αυτές τις ιδέες είναι απλές και περιλαμβάνουν απλές προσαρμογές στη διακόσμηση ή την επίπλωση σας, ενώ άλλες είναι μεγάλες έθιμες εργασίες που πρέπει να χτίσετε από το έδαφος. Όλοι όμως σας ενθαρρύνουν να κοιτάξετε τον μικρό χώρο που κατοικείτε με πολύ μεγαλύτερο τρόπο!

http://googleusercontent.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AfrikaansShqipአማርኛالعربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschGreekItalianoPortuguêsРусскийEspañol