80 πανέμορφα άνετα μικρά σπίτια στην αυλή

Μόλις δείτε αυτούς τους όμορφους θηλυκούς χώρους, θα νιώσετε εμπνευσμένοι για να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο πίσω αυλής!

1. Μινιατούρα “Ski Lodge”

Μινιατούρα "Ski Lodge" - Κορυφαία 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρά σπίτια Backyard Εδώ είναι ένα από τα πιο αξιολάτρευτα που ρίχνει ποτέ! Αρχικά αυτό ήταν απλά ένα πρότυπο υπόστεγο αυλής, τίποτα δεν ήταν συναρπαστικό, αλλά τώρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο ενθουσιασμός! Απλά σκεφτείτε πόσο άνετο θα συνέβαινε σε μια χειμωνιάτικη μέρα! Τα παιδιά θα το αγαπήσουν πάρα πολύ – αφού παίζουν στο χιόνι, θα μπορούσαν να έρθουν και να πάρουν ένα ζεστό φλιτζάνι κακάο.

Πηγή: mylifeonkayderosscreek

2. “Αυτή είναι η ευτυχισμένη μου θέση”

"Αυτό είναι το ευτυχισμένο μέρος μου" - Top 80 Gorgeously Άνετα Στέλλα και υπόστεγα μικροσκοπικά σπίτια Αυτό που ρίχνει είναι ζωγραφισμένο ένα υπέροχο μέντα πράσινο, το οποίο σχηματίζει μια δροσερή αντίθεση με το ανοιχτό ροζ διακοσμητικό. Το εσωτερικό είναι εξίσου χαριτωμένο με το εξωτερικό και μοιάζει με ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε, εκφράζοντας τέλεια μέσω του σημείου στον τοίχο που αναφέρει: “Αυτή είναι η ευτυχισμένη θέση μου”.

Πηγή: hometalk

3. Καταπληκτική στο Λευκό

Whimsical σε λευκό - Κορυφαία 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και κατώφλι σπίτια οικόπεδα Η προσκόλληση με το λευκό ως βασικό χρώμα στο σχεδιασμό είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή, ειδικά μεταξύ εκείνων που αναζητούν μια μαλακή, θηλυκή εμφάνιση για το οικιακό τους περιβάλλον. Αυτή η ρίψη αξιοποιεί την ιδέα αυτή και περιλαμβάνει και κάποια έξυπνη αποθήκευση βιβλίων.

Πηγή: ellaclaireinspired

4. Cute Backyard Hideaway

Cute Backyard Hideaway - Top 80 πανέμορφα άνετα που υπόστεγα και κατώφλι σπιτιών κήπου Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το ίδιο το υπόστεγο δεν έχει αλλάξει σημαντικά – το εσωτερικό έχει απλώς επιπλωθεί και διακοσμηθεί με μερικές πολύχρωμες διακοσμήσεις που ρίχτηκαν για να προσθέσουν κάποια χαρά στις πόρτες. Αυτό θα ήταν ένα προσιτό έργο ακόμη και για έναν αρχάριο.

Πηγή: thepaintedhome

5. Η Πάμελα έριξε

Το Pamela's She Shed - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και τα κατώτερα σπίτια της αυλής Είναι μια πραγματική ντροπή δεν υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού αυτού που έριξε, γιατί το εξωτερικό είναι εξαιρετικό! Μου αρέσει το χαρούμενο κίτρινο και η καλοκαιρινή του αντίθεση με το χιονισμένο χειμωνιάτικο σκηνικό.

Πηγή: flowerpatchfarmhouse

6. Το Ultimate Nook Reading

Το Ultimate Nook Reading - Κορυφαία 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και Tiny Σπίτια Backyard Τι να μην αγαπάς γι ‘αυτό που ρίχνει; Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους εσωτερικούς χώρους που έχω δει. Όλα αυτά τα ζεστά χρώματα συνεργάζονται τόσο όμορφα ώστε να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα! Αυτό που ρίχνει επίσης σχεδιάστηκε γύρω από μια συγκεκριμένη ανάγνωση σκοπών – και αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο που ενώνει το σύνολο.

Πηγή: kloterfarms

7. Αξιολάτρευτο μικρό υπόστεγο με πολλά φώτα

Αξιολάτρευτο μικρό υπόστεγο με πολλά φώτα - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικροσκοπικά σπίτια Αυτό το μικρό υπόστεγο είναι απλώς μια απόλαυση να κοιτάς. Παρατηρήστε τα μεγάλα παράθυρα. Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό αυτού του υπόστεγο. Δεν έχει σχεδιαστεί με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά αφήνει σε ένα τόνο φυσικού φωτός, και επιτρέπει στον δημιουργό της να συνεχίσει να απολαμβάνει την ομορφιά του κήπου της από μέσα.

Πηγή: αναγνώστης

8. Ένα άλλο χαριτωμένο γωνιά ανάγνωσης

Ένα άλλο χαριτωμένο γωνιά ανάγνωσης - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Αν σας αρέσει η ιδέα να δημιουργήσετε μια γωνιά ανάγνωσης πίσω αυλή, εδώ είναι μια άλλη που ρίξει που έχει μια πολύ διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση από αυτή που μοιράστηκα προηγουμένως, αλλά που είμαι βέβαιος ότι θα είναι εξίσου ζεστό!

Πηγή: housebeautiful

9. Ιδιωτικό σαλόνι

Ένα ιδιωτικό σαλόνι - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Πω πω, περπατώντας μέσα σε αυτό που έριξε είναι ακριβώς σαν να εισχωρήσει σε ένα δεύτερο σαλόνι. Αυτά μοιάζουν με μερικά εκπληκτικά άνετα έπιπλα. Τα ζεστά, φωτεινά χρώματα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτό θα ήταν ένα καταπληκτικό σημείο για να χαλαρώσετε με ένα καλό βιβλίο!

Πηγή: tatertotsandjello

10. Αποδράσεις στην παραλία

Παραθαλάσσιο Retreat - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρά σπίτια Backyard Περάστε πολύ χρόνο κοιτώντας γύρω από το Finding Silver Pennies και θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι ο Dani αγαπά τον ωκεανό. Έτσι, όταν ήρθε η δημιουργία μιας ρίψης, έφερε την θάλασσα ακριβώς στην αυλή της, κάνοντας το τέλειο μικρό άνετο καταφύγιο όπου μπορεί να χαλαρώσει ανάμεσα σε ειδικά αντικείμενα και διακόσμηση που της θυμίζουν τον τόπο που αγαπά.

Πηγή: findlverpennies

11. Πήγαινε Αμερικάνος

Go All-American - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και κατώφλι σπίτια οικόπεδα Αυτή η δομή είναι ένα “Tuff Shed” (βλέπε τον σύνδεσμο πηγή) που η Country Living παρουσίασε ως ιδέα για την ρίψη της. Η μεγάλη αμερικανική σημαία και το λαμπερό μπλε εξωτερικό είναι πολύ χαρούμενα και πατριωτικά. Παρατηρήστε στο εσωτερικό πυροβόλησε πολύ πόσο ευρύς αυτό που ρίχνεται είναι μέσα? έχει μια σοφίτα και όλα!

Πηγή: tufhed

12. Ξεφλουδίστε τη στέγη σας με κάποια πράσινα

Spruce Up στέγη σας με μερικά πράσινο - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και Backyard Tiny Σπίτια Εδώ είναι ένα αξιολάτρευτο μικρό υπόστεγο που έχει μια ευχάριστη ρουστίκ ατμόσφαιρα χάρη στο όμορφο ξύλο και την υπέροχη επένδυση στις πόρτες και τα παράθυρα. Η οροφή έχει μια μικρή κλίση, έτσι ώστε η βροχή και το χιόνι είναι λιγότερο πιθανό να συγκεντρωθούν στην κορυφή. Το πράσινο προσθέτει μια ωραία πινελιά.

Πηγή: grahamdc

13. Χρησιμοποιήστε ζωντανές αντιθέσεις για μια ματιά που μαζεύει τα μάτια

Χρησιμοποιήστε ζωντανές αντιθέσεις για μια ματιά που μαζεύει τα μάτια - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και κατώφλι σπίτια αυλή Αυτά τα υπόστεγα που σχεδιάζονται από το Modern Shed ξεχωρίζουν σε ένα ζευγάρι. Πρώτον, διαθέτουν όμορφα μινιμαλιστικά στοιχεία σχεδιασμού με ισχυρά γεωμετρικά χαρακτηριστικά. Δεύτερον, η σκληρή αντίθεση στα χρώματα βαφής είναι απίστευτα ζωντανή.

Πηγή: σύγχρονο υπόστεγο

14. Προσθέστε μερικά θηλυκά δάχτυλα

Προσθέστε μερικά θηλυκά δάχτυλα - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια αυλή Αυτό το υπόστεγο έχει μια ματιά απόλυτης λιχουδιά τόσο μέσα όσο και έξω, με πολλά ροζ και παστέλ και χαριτωμένες ιδέες διακόσμησης. Αγαπώ ιδιαίτερα το ωοειδές παράθυρο στην πόρτα. Με κάποιο τρόπο δίνει την αίσθηση ενός κούκλα.

Πηγή: hometalk

15. Νομισματοκοπείο πράσινο με γοητευτικό εσωτερικό ξύλινο ξύλο

Mint Green με ένα γοητευτικό εσωτερικό ξύλινο ξύλο Αυτό ήταν πραγματικά σχεδιασμένο ως playhouse για τα εγγόνια, το πιστεύετε ή όχι. Αυτά είναι μερικά σοβαρά τυχερά παιδιά! Εκτός από το χαριτωμένο σχέδιο σε στυλ παιχνιδιού, αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το υπόστεγο είναι το πράσινο με μέντα στο εξωτερικό και η ρουστίκ, απλή ζεστασιά του εσωτερικού, που έχει το ίδιο πράσινο με μέντα που επαναλαμβάνεται στα έπιπλα. Αυτό μπορεί να είναι ένα θέατρο, αλλά θα εξυπηρετούσε εξίσου καλά όπως αίθουσα ανάγνωσης, γραφείο ή χειροτεχνία.

Πηγή: hometalk

16. Πολύ μωβ

Pretty in Purple - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα που υπόστεγα και κατώφλι σπίτια οικόπεδα Αυτό ήταν ένα εργαλείο που ρίχτηκε αρχικά, πριν επανατοποθετηθεί σε ένα ζεστό βιοτεχνικό εξοχικό σπίτι. Μια ενιαία εμφάνιση δημιουργήθηκε μέσω της φιλελεύθερης χρήσης του πορφυρού χρώματος, που εφαρμόστηκε στην οροφή, του χαριτωμένου σήματος στον τοίχο, του μετρητή και των κάδων. Επαναλαμβάνεται επίσης στις κουρτίνες και στο γραφείο και την καρέκλα.

Πηγή: hometalk

17. Σύγχρονη και ανοιχτή

Σύγχρονη και ανοιχτή - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικροσκοπικά σπίτια της αυλής Δημιουργημένο για να χρησιμεύσει ως στούντιο καλλιτέχνη, αυτό το μικρό υπόστεγο είναι ευρύχωρο μέσα. Το λευκό χρώμα στους τοίχους και οι φαρδιές φεγγίτες βοηθούν να φέρουμε το φυσικό φως και να κρατήσουμε το χώρο φωτεινό. Το μπλε ριγέ χαλί προσθέτει μια βουτιά του χρώματος.

Πηγή: housebeautiful

18. Χωματόδρομος με αναρριχητικά αμπέλια

Ποταμού Χειμώνα με αμπέλια αναρρίχησης - Top 80 Gorgeously Άνετα Σκάλες και μικρά σπίτια Backyard Αυτό το υπόστεγο χρησιμεύει ως γλάστρα για ένα λάτρεις της κηπουρικής. Το εξωτερικό συλλαμβάνει αυτή την πραγματικότητα όσο και το εσωτερικό, διακοσμημένο με αμπέλια αναρρίχηση μια πανέμορφη ρουστίκ πέργκολα.

Πηγή: theoldbluebucket

19. Ένα μικροσκοπικό σπίτι

Ένα μικροσκοπικό σπίτι - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και κατώφλι σπίτια οικόπεδα Αυτό που πραγματικά μου αρέσει γι ‘αυτό που ρίχνει είναι πως μοιάζει πολύ με ένα μικροσκοπικό προαστιακό σπίτι, γεμάτο με το τυποποιημένο σχήμα σπιτιού και την οριζόντια παρακαμπτήριος. Μου θυμίζει επίσης ένα μικρό εκκλησάκι.

Πηγή: hometalk

20. Εδώ είναι ένα άλλο Πάρτε για το Σύγχρονο ρίξει Σχεδιασμός

Εδώ είναι ένα άλλο Πάρτε για τη Σύγχρονη Σήκωσε Σχεδιασμός - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και Backyard Tiny Σπίτια Να πάρει μια αίσθηση déjà vu; Αρχικά, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν ένα διαφορετικό υπόστεγο εξ ολοκλήρου από το σύγχρονο που μοιραστήκαμε νωρίτερα με τους φεγγίτες που χρησιμοποιήθηκαν ως στούντιο καλλιτέχνη, αλλά είναι στην πραγματικότητα το ίδιο ακριβώς υπόστεγο (κυριολεκτικά – παρατηρήστε το τραπέζι του νερού στην αριστερή και στα δύο ). Το εσωτερικό έχει ανακαινιστεί εδώ, το οποίο σας δείχνει πώς το υπόστεγο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει διαφορετικό σκοπό-χαλάρωση αντί για δουλειά.

Πηγή: χαμηλά

21. Χρησιμοποιήστε τα ανακυκλωμένα στοιχεία για να φέρετε νέα ομορφιά από παλιά αντικείμενα

Χρησιμοποιήστε ανακυκλωμένα αντικείμενα για να φέρετε νέα ομορφιά από παλιά αντικείμενα - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και κατώτερα σπίτια αυλή Θέλω πραγματικά να υπάρχουν κάποιες εσωτερικές λήψεις αυτού του αξιολάτρευτου μικρού υπόστεγο! Το μπλε του teal σχηματίζει μια υπέροχη αντίθεση με το φωτεινό λευκό, και οι δύο ξεχωρίζουν όμορφα στο σκηνικό του δάσους. Ο μικρός ανεμόμυλος είναι επίσης ένα πολύ χαριτωμένο άγγιγμα!

Πηγή: kabamfamily

22. Αριθμός 23

Αριθμός 23 - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Αυτό που έριξε είναι ζωγραφισμένο όλα σε λευκό με έπιπλα ζωγραφισμένα ομοίως. Τα λουλούδια προσθέτουν λίγο χρώμα και το λευκό χρώμα ξεχωρίζει από το λαμπερό πράσινο γκαζόν. Τα μάτια μου στρέφονται κατ ‘ευθείαν στο “23” εμφανώς εμφανιζόμενα στην πλευρά – πολύ χαριτωμένο!

23. Φαινόμενο Glamour

Sheer Glamour - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Κοιτάζοντας αυτό το λαμπερό ρίξει / θερμοκήπιο με τους εκτυφλωτικούς πολυελαίους, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ξεκίνησε σαν ένα απλό παλιό υπόστεγο κήπου. Ήταν ένα γαμήλιο δώρο από έναν σύζυγο σε μια πολύ τυχερή σύζυγο – κολλάει σε εκείνο το ένα!

Πηγή: countryliving

24. Πολύ ροζ

Pretty in Pink - Κορυφαία 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και κατώφλι οικόπεδα μικροσκοπικά Πριν, μοιράστηκα ένα υπόστεγο που είχε πολύ πορφυρό στο σχεδιασμό του – τώρα εδώ είναι ένα που έχει πολύ ροζ! Στην πραγματικότητα, ροζ είναι το κύριο χρώμα για αυτό το υπόστεγο, με το λευκό περιθώριο προσθέτοντας κάποια αντίθεση. Είναι πολύ ακόμα ένα λειτουργικό υπόστεγο κήπου, αλλά μοιάζει επίσης με ένα ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε.

Πηγή: popsugar

25. Παλιά γοητευτική γοητεία

Παλιά γοητευτική γοητεία - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Μεταξύ των δαντελωτών κουρτίνων και ό, τι μοιάζει με ένα μοτίβο gingham κάποιου είδους στο καναπέ στο πίσω μέρος, υπάρχει πολλή παλιομοδίτικη γοητεία για να δανείσει αυτό το γραφικό λίγο που ρίχνει μια διαχρονική έκκληση.

Πηγή: popsugar

26. Καλύψτε το υπόστεγο σας εντελώς στα φυτά.

Καλύψτε το υπόστεγο σας εντελώς στα φυτά. - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Εντάξει, έτσι δεν καλύπτεται εντελώς – μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στην πόρτα. Όμως, όλο αυτό το πρασινάκι που κρέμεται πάνω από την κορυφή, το κάνει να μοιάζει σαν να μπαίνεις μέσα σε κάποιο είδος παραδεισένιας δασικής εξοχικής κατοικίας.

Πηγή: popsugar

27. Πράσινη Ζωγραφική και Μεγάλα Παράθυρα

Πράσινη βαφή και μεγάλα παράθυρα - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Αυτό το υπόστεγο ήταν από το εκθεσιακό δείγμα “Artisan Retreats” του RHS του 2012 RHS. Οι πόρτες και όλα τα παράθυρα μπορούν να ανοίξουν ευρύ για να αφήσουν στον καθαρό αέρα και το φως. Το πράσινο χρώμα είναι ασυνήθιστο, το οποίο προσδίδει αυτό το ρίξει κάποια περίεργη εκλεκτική έκκληση.

Πηγή: gardendesign

28. Παραμύθι Παραμύθι

Fairytale Shed - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρά σπίτια πίσω αυλή Με το λιθόστρωτο μονοπάτι, το δάσος που περιβάλλει, το φράχτη και τα υπέροχα λουλούδια, αυτό το ρέμα μοιάζει με εξοχικό σπίτι που θα ανήκε σε μια νεράιδα ή μια καλή μάγισσα στην παιδική ιστορία, έτσι δεν είναι; Τι υπέροχο κήπο!

Πηγή: hometalk

29. Εργαστήριο Bookbinder

Βιβλιοπωλείο του Bookbinder - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικροσκοπικά σπίτια αυλή Επίσης, παρουσιάστηκε στο εκθεσιακό έργο RHS του Chessseater “Artisan Retreats” του 2012, το εργαστήριο του βιβλιοδέτη. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός, με ολόκληρο τοίχο που χρησιμεύει ως πόρτες και παράθυρα.

Πηγή: gardendesign

30. Needlepoint Cloud Nine

Needlepoint Cloud Nine - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Αυτό το απαλό ροζ “ρίξει” ανήκει πράγματι σε έναν άνθρωπο, τον καλλιτέχνη Kaffe Fassett, ο οποίος είναι καλλιτέχνης κλωστοϋφαντουργίας. Οι τοίχοι και η οροφή είναι όμορφα διακοσμημένοι με την δουλειά του, και το μοναδικό σχήμα της δομής αφήνει στο φως και προσφέρει μια όμορφη θέα στο ύπαιθρο.

Πηγή: gardendesign

31. Άγρια στην Καρδιά

Άγρια στην Καρδιά - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και Tiny Σπίτια Backyard Αυτό που ρίχνει ανήκει στην floral σχεδιάστρια Nikki Tibbles of Wild στην καρδιά, και κάνει μια θαυμάσια δουλειά που εκφράζει τόσο την προσωπικότητά της όσο και τα ταλέντα της.

Πηγή: gardendesign

32. Φωτεινό και χαρούμενο

Φωτεινή και χαρούμενη - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια στην αυλή Οι φωτεινές πορτοκαλί πόρτες αυτού που ρίχνει μεταδίδουν αμέσως μια αίσθηση εγχώριας άνεσης και απόλαυσης. Αντλούν επίσης τις φωτεινές, ευχάριστες αποχρώσεις μέσα. Το κομψό φωτιστικό προσδίδει ένα εκλεπτυσμένο άγγιγμα στο εσωτερικό.

Πηγή: hative

33. Γραφική εξοχική κατοικία στο Mauve

Γραφική εξοχική κατοικία στο Mauve - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικρότερα σπίτια της αυλής Αυτό που ρίχνει μοιάζει με κάτι από τις σελίδες ενός παραμυθιού. Το μωβ χρώμα που χρησιμοποιείται για να ζωγραφίσει το εξωτερικό είναι όμορφο – είναι ταυτόχρονα αρκετά εντυπωσιακό για να τραβήξει την προσοχή και να μιμηθεί αρκετά για να ταιριάζει όμορφα με το περιβάλλον. Λειτουργεί επίσης καλά με τα πολύχρωμα λουλούδια.

Πηγή: littlethings.com

34. Ένα κούκλα πλήρους μεγέθους

Ένα πλήρες κουκλόσπιτο - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Αυτό που ρίχνει μοιάζει με ένα μικρό κουκλόσπιτο που θα παίζετε με την παιδική ηλικία, αλλά μόνο έχει ανατιναχθεί μέχρι το πλήρες μέγεθος, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να μπείτε μέσα. Ο κήπος είναι πανέμορφος, και το ανοιχτό ροζ παρακαμπτήριος και το χαριτωμένο μικρό παράθυρο σε σχήμα καρδιάς πραγματικά κάνουν αυτό να ρίξει μοιάζει με μια απολαυστική διαφυγή αυλή!

Πηγή: Littlethings

35. Sunnyside

Sunnyside - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Τα πάντα για το “Sunnyside” φωνάζουν “καλοκαίρι”, από τις χαριτωμένες τριγωνικές σημαίες μέχρι τα τολμηρά μπλε και ροζ αποχρώσεις με την υπέροχη διακόσμηση και φυσικά το όνομα του υπόστεγου. Αυτό θα ήταν ένα θαυμάσιο μέρος για να χαλαρώσετε κατά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες – ή να βυθιστείτε σε μια ατμόσφαιρα το καλοκαίρι σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

36. Bold Purple Πόρτες

Έντονη πορφυρή πόρτες - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Εδώ είναι ένα υπόστεγο το οποίο ξεχωρίζει αμέσως λόγω των ασυνήθιστων και τολμηρών επιλογών του χρώματος – η βαθιά πορφυρή απόχρωση των θυρών και το περικάλυμμα γύρω από τα παράθυρα ξεχωρίζουν ενάντια στο σβηστό σκούρο πρασινωπό γκρι (ή είναι καφέ;) που χρησιμοποιείται για το παραπέτασμα . Το εσωτερικό έχει επίσης μια κάπως σκοτεινή ατμόσφαιρα από αυτό που μπορώ να δω – αλλά μοιάζει με ένα θαυμάσια φιλόξενο καταφύγιο.

Πηγή: thedevinelife

37. Cozy Backyard Haven

Cozy Backyard Haven - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικρά σπίτια της αυλής Εδώ είναι ένα υπόστεγο που δεν προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι – είναι σαφώς ένα υπόστεγο. Αλλά το μοναδικό σχήμα της πόρτας, καθώς και η κομψή διακόσμηση και ο απαλός φωτισμός περιβάλλοντος έχουν πραγματικά πανέμορφο αποτέλεσμα.

Πηγή: outdoorheme

38. Ρουστίκ Νάκ

Rustic Backyard Nook - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Αυτή είναι μια εικόνα που έκανε online γύρους, αλλά κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει καλά από πού προέρχεται. Οπουδήποτε και να είναι, οι ιδιοκτήτες αυτού του υπόστεγα στην αυλή είναι εκπληκτικά τυχεροί – μοιάζει με ένα ρουστίκ όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

Πηγή: vignettedesign

39. Χαριτωμένο και πολύχρωμο

Χαριτωμένο και πολύχρωμο - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικρά σπίτια της αυλής Αυτό το υπόστεγο δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά, διασκεδαστικά χρώματα για να δώσετε έμφαση σε ένα κατά τα άλλα θαμπό εξωτερικό. Το ίδιο το υπόστεγο είναι ένα τυπικό μαύρισμα, αλλά τα μάτια σας είναι άμεσα στραμμένα στα κίτρινα και ροζ κουρτίνες, στον πορτοκαλί φυτευτή, στο πολύχρωμο μαξιλάρι και στα φανάρια, ακόμα και στη φωτεινή απόχρωση των ποτών στο τραπέζι.

Πηγή: bhg.com

40. Μετατρέψτε μια cabana

Μετατρέψτε μια καμπάνα - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και κατώτερα σπίτια αυλή Αυτό δεν είναι τεχνικά μια ρίξει, αλλά σας παρέχει μια άλλη δυνατότητα να εξετάσει όταν πρόκειται για τη δημιουργία του δικού σας καταφυγίου πίσω αυλή. Δεν έχετε ένα υπόστεγο πίσω για να μετατρέψετε, αλλά έχετε μια cabana; Με τα σωστά έπιπλα, μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε ένα άνετο σημείο για να χαλαρώσετε – και δεν αγαπάτε ακριβώς τον πολυέλαιο μπουκάλι μπίρας;

Πηγή: bhg.com

41. Υπόστρωμα Posh

Posh Υπόστρωμα Potting - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και κατώφλι οικόπεδα μικροσκοπικά Σχεδόν όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του καταπληκτικού υπόστεγου γλάστρας βρέθηκαν φθηνά στις υπαίθριες αγορές, κάνοντας αυτό ένα οικονομικό έργο με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πηγή: hative

42. Λουόμενος στο Φως

Μπάνιο στο Φως - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρές κατοικίες Backyard Οι τοίχοι αυτού του λίγο που ρίχνεται είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από γυαλί, καθιστώντας αυτό ένα εκπληκτικό υποχώρηση για όσους απολαμβάνουν ένα ευρύχωρο, ανοιχτό συναίσθημα και άφθονο ηλιακό φως. Αυτό το σχέδιο θα λειτουργούσε ως θερμοκήπιο, θα ζεσταίνει το χειμώνα και θα βοηθά τα λουλούδια να μεγαλώνουν. Απορροφά θετικά το ηλιακό φως – είναι μόνο ένα ζεστό μπάνιο.

Πηγή: hative

43. Αγροικία με ξαπλώστρες με θέα στην θάλασσα

Ξύλινη εξοχική κατοικία με θέα στην θάλασσα - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Από όλα αυτά που ρίχνει σε αυτή τη λίστα, αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο φανταστικά. Βρίσκεται στο Isle of Wight, έχει τη δική του μικρή πισίνα με κήπο με μαξιλάρια κρίνος και προσφέρει θέα στη θάλασσα. Τα ρουστίκ στοιχεία ενσωματώνονται σε κάθε λεπτομέρεια του εσωτερικού και του εξωτερικού, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό σχέδιο.

Πηγή: sfgirlbybay

44. Kensington Cottage

Kensington Cottage - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Αυτός είναι ένας θεατρικός χώρος για παιδιά, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει κάποια έμπνευση για να ρίξει. Μετά από όλα, αυτό που ρίχνει πραγματικά, εκτός από ένα θέατρο για ενήλικες;

Πηγή: mixandmatchmama

45. Το “Μαμά Σπήλαιο”

Το "σπήλαιο μαμά" - Top 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και τα μικροσκοπικά σπίτια αυλή Αυτό το όμορφο μικρό που ρίξει σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε από τον Toni του blog Design Dazzle για την Εταιρεία Wright’s Shed. Το όλο υπόστεγο έγινε σε αποχρώσεις κρεμών, ροζ, λευκών και ματιών. Έχει μια ρουστίκ ματιά και αίσθηση, και είναι απολύτως όμορφη μέσα και έξω.

Πηγή: designdazzle

46. ​​Η Πύλη του Κήπου

Η Πύλη του Κήπου - Top 80 Gorgeously Άνετα Σκιάζει και Tiny Σπίτια Backyard Διακοσμημένο σε κόκκινο, λευκό και μπλε, αυτό το υπόστεγο κήπου πίσω αυλή έχει μια πατριωτική ατμόσφαιρα και μοιάζει να ταιριάζει καλά σε ένα Midwestern ρύθμιση. Η Κάρεν Γ., Ο ιδιοκτήτης της, την περιγράφει ως “όπου συνδέω. Είναι η πύλη μου στους κήπους μου. “

Πηγή: woodtex

47. Το Studio Art Backyard

Το Studio Art Backyard Το έντονο, βαθύ κόκκινο χρώμα αυτού του υπόστεγα είναι εκπληκτικό και μοναδικό, σε αντίθεση με το λευκό περίγραμμα και το ανοιχτό κίτρινο που χρησιμοποιείται για τα παντζούρια. Όπως μπορείτε να δείτε, το εσωτερικό είναι εκπληκτικά ευρύχωρο, προσφέροντας άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε και να εργαστείτε με άνεση.

Πηγή: woodtex

48. Κήπος του Jenny

Jenny's Garden Shed - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και τα μικρότερα σπίτια Backyard Με όλο αυτό το ρουστίκ ξύλο και τα μεγάλα παράθυρα, αυτό το υπόστεγο κήπων μοιάζει με ένα απόλυτο όνειρο! Φανταστείτε να είστε σε θέση να χαλαρώσετε στη βεράντα. Ο απαλός φωτισμός τόσο μέσα στο υπόστεγο όσο και στο εξωτερικό καθιστά όλη τη δομή απλά λάμπει με ένα μαγικό φως το δικό του.

Πηγή: livingvintageco

49. Το Makeover Shed $ 40

Το $ 40 Σπιτάκι Makeover - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρά σπίτια Backyard Μπορεί να νομίζετε ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα για να δημιουργήσετε μια υπόστεγο, αλλά εάν έχετε ήδη ένα υπόστεγο στην αυλή σας και μια μικρή δημιουργικότητα, θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να πετύχετε με αρκετά λίγα κεφάλαια. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό το καταπληκτικό makeover κοστίζει μόνο $ 40!

Πηγή: generalsplendour

50. Παράδεισος έξω από το Λονδίνο

Παράδεισος έξω από το Λονδίνο - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Βρετανοί που ρίχνει έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία γι ‘αυτούς που είναι σαφώς αναγνωρίσιμη. Αυτό το μικρό εξοχικό σπίτι έξω από το Λονδίνο είναι εξαιρετικό να βλέπεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον σύνδεσμο πηγής για τις υπόλοιπες εικόνες, καθώς δεν θέλετε να αφήσετε ούτε μία ίντσα του ανεξερεύνητου.

Πηγή: inspirationsdeco

51

Το Chic της Χορευτής της Donna - Top 80 Gorgeously Άνετα Φορτηγά και τα μικρά σπίτια της αυλής Είναι δύσκολο να πούμε τι ξεχωρίζει περισσότερο για αυτό το σκηνικό-το όμορφο στυλ θερμοκηπίου που έριξε η ίδια ή οι υπέροχοι χώροι γύρω της, με μια όμορφη πέργκολα, ένα τραπέζι και καρέκλες κάτω από τη σκιά μιας ομπρέλας, μια λειτουργική βρύση, και εκπληκτικό τοπίο. Ίσως είναι το σύνολο και όχι μόνο το άθροισμα των τμημάτων που συλλαμβάνει τη φαντασία!

Πηγή: countryliving

52. Έχει χάσει για ένα εφηβικό κορίτσι

Έχει ρίξει για ένα εφηβικό κορίτσι - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Εδώ είναι κάτι που δεν βλέπετε καθημερινά – ένας blogger μαμά που τεκμηριώνει τη ζωή με την έφηβη κόρη της (γιατί δεν το βλέπουμε αυτό πιο συχνά, κυρίες;). Εδώ είναι ένα όμορφο υπόστεγο που χτίστηκε για την κόρη της, ώστε να έχει το δικό της ιδιαίτερο μέρος για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί με τους φίλους της.

Πηγή: lazysundaycooking

53. Απλή ανάπαυση Studio

Ένα απλό Retreat στούντιο - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρά σπίτια Backyard Δεν υπάρχει τίποτα υπερβολικά φανταχτερό για αυτό το υπόστεγο, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο να κοιτάζετε μέσα και έξω, και κάνει για ένα γοητευτικό μικρό στούντιο.

Εικόνα / Πηγή: homedepot

54. Studio του Tippy Stockton

Στούντιο Tippy Stockton - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια της αυλής Πρόκειται για ένα στούντιο στολίδι κοσμημάτων, ένα γαλήνιο μικρό καταφύγιο όπου μπορεί να επικεντρωθεί στην τέχνη της. Αυτό που ξεχωρίζει είναι φυσικά η λαμπερή τιρκουάζ απόχρωση των εσωτερικών τοίχων. Αυτό το φωτεινό χρώμα δίνει σε ολόκληρο τον χώρο μια χαρούμενη, καλοκαιρινή, αναζωογονητική ατμόσφαιρα.

Πηγή: papernstitchblog

55. Ακόμα ένα άλλο όμορφο τυρκουάζ έχυσε

Ακόμη ένα άλλο όμορφο τυρκουάζ που ρίχνει - Top 80 Gorgeously Άνετα Στέλλα και υπόστεγα μικροσκοπικά σπίτια Το Τυρκουάζ είναι προφανώς πολύ “σε” χρώμα, καθώς πρόκειται για το τρίτο ή το τέταρτο τυρκουάζ που ρίχνει στη λίστα. Αγαπώ πως το χρώμα ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα γυάλινα πλαίσια που αποτελούνται από τα τοιχώματα αυτού του θερμοκηπίου. Φαίνεται θαυμάσιο μέσα και έξω.

Πηγή: countryliving

56. Σκάλες με στυλ θερμοκηπίου με δωρεάν σχέδια

Θερμοκήπιο-στυλ υπόστεγο με τα ελεύθερα σχέδια - Top 80 πανέμορφα άνετα που υπόστεγα και κατώφλι οικόπεδα μικροσκοπικά Εδώ είναι ένα όμορφο, ευάερο καταφύγιο πίσω αυλή θερμοκηπίου που μοιάζει με ένα καταπληκτικό μέρος για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα απόγευμα σε μοναξιά. Αυτό που είναι ιδιαίτερα φοβερό γι ‘αυτό είναι ότι υπάρχουν δωρεάν σχέδια! Απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Πρέπει να εγγραφείτε στο BHG για να κατεβάσετε τα σχέδια.

Πηγή: bhg.com

Δωρεάν σχέδια εδώ: bhg.com

57. Crafting Cottage

Crafting Cottage - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια στην αυλή Αυτό το εξοχικό σπίτι στο Surrey ανήκει στην Caroline Counsell, που ζει με το σύζυγό της και δύο γιους, και μερικές φορές χρειάζεται να ξεφύγει και να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό της να εργάζεται για τα έργα βιοτεχνίας της. Το στούντιο φαίνεται να είναι λίγο γεμάτο, αλλά με πολύ ευχάριστο, σπιτικό τρόπο.

Πηγή: dailymail

58. Υπόστρωμα υπόστεγο με πράσινο περικοπή

Potting υπόστεγο με πράσινο περικοπή - Top 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και μικρό οίκημα κατωφλιού Αυτό το υπόστεγο γλάστρας έχει έναν απλό σχεδιασμό, αλλά κάτι για αυτό φαίνεται πολύ παραμυθένιο για μένα. Ίσως είναι η λαμπερή κόκκινη πόρτα και η αντίθεση του πράσινου περιβλήματος και της οροφής με την ρουστίκ ξύλινη παρακαμπτήριος.

Πηγή: homeiswheretheboatis

59. Ο Παράδεισος του Πότερ

Ο Παράδεισος του Πότερ - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικροσκοπικά σπίτια της αυλής Με το φωτεινό κόκκινο διακοσμητικό της πόρτας και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κελάρι αυτού του κεραμιδιού μοιάζει με τον απόλυτο ήρεμο χώρο εργασίας.

Πηγή: oddee

60. Από Shabby υπόστεγο σε κατάστημα αντίκες

Από Shabby υπόστεγο σε Κατάστημα αντίκες - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπολείμματα και κατώφλι σπιτιών κατώφλι Τα στιγμιότυπα πριν και μετά δείχνουν απίστευτο μετασχηματισμό. Μόλις ένα παλιό παλιό υπόστεγο, αυτή η μικρή κατασκευή είναι τώρα ένα αξιολάτρευτο κατάστημα με αντίκες!

Πηγή: hometalk

61. Το Studio του Καλλιτέχνη

Το Studio του Καλλιτέχνη - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και Tiny Σπίτια Backyard Το σαλόνι Barbara Adkins βρίσκεται στην Αλαμπάμα και διαθέτει όμορφη θέα από τα παράθυρα των γύρω κήπων και βοσκοτόπων. Παρατηρήστε τα τιρκουάζ στοιχεία. Σύμφωνα με τη Barbara, ο καλύτερος χρόνος για να βρεθεί στο στούντιο είναι στις αρχές του απογεύματος όταν «το φως του ήλιου πλημμυρίζει».

Πηγή: countryliving

62. Αμπέλου-Επικάλυψη

Αμπελώνας με επίστρωση - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρά σπίτια πίσω αυλή Εδώ είναι ένα ρίξει που έχει γίνει σχεδόν ένα θρύλος σε απευθείας σύνδεση? Τρέχω σε εικόνες αυτού του υπόστεγο παντού. Το θλιβερό μέρος είναι ότι κανείς δεν φαίνεται να ξέρει ποιος έκανε αυτό το όμορφα φωτισμένο και διακοσμημένο υπόστεγο. Σε κάθε περίπτωση, είναι εκπληκτικό!

Πηγή: goodtogrow

63. Η ρίψη που έσωσε ένα γάμο

Η Έχει χάσει που έσωσε ένα γάμο - Top 80 πανέμορφα άνετα που υπόστεγα και κατώφλι σπίτια οικόπεδα Προτίμησε να αναφερθεί σε αυτήν που έριξε ως “Ζεν γραπτώς εξοχικό σπίτι,” Barbara Techel λέει ότι το εξοχικό σπίτι πραγματικά βελτίωσε το γάμο της. Η Barbara παντρεύτηκε αμέσως μετά την αποφοίτησή της από την τεχνική σχολή και ποτέ δεν κατάφερε να απολαύσει το αίσθημα της ανεξαρτησίας που προήλθε από το να ζει μόνη της, οπότε ο συγκεκριμένος χώρος μόνο για τον εαυτό της βοηθά να ζήσει κάποια από αυτή την ανεξαρτησία.

Πηγή: χαρούμενα

64. Το Ultimate Home Theater

Το Ultimate Home Theatre - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικρά σπίτια της αυλής Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά υπόστεγα πίσω αυλή ακόμα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα πολύ στο εξωτερικό, απλά ένα τυποποιημένο εργαλείο ρίξει, αλλά μέσα, έχετε επίπεδα ρεζερβουάρ, αφίσες ταινιών, σνακ, κόκκινες κουρτίνες και μια μεγάλη οθόνη. Δεν γίνεται πιο φοβερό από αυτό.

Πηγή: countryliving

65. Ράψιμο καταφύγιο

Ράψιμο Haven - Κορυφαία 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και κατώφλι σπίτια Ο Manjit Sidhu είναι αστυνομικός που του αρέσει να ράβει για να χαλαρώσει. Είναι που ρίχνει είναι απολύτως αξιολάτρευτο, και κάνει για το τέλειο σημείο για να εργαστεί για τα αριστουργήματα της και ψύχρα μετά από μια κουραστική εργασία για τη δύναμη.

Πηγή: dailymail

66. Η πιο πολύχρωμη που ρίχνει πάντα

Η πιο πολύχρωμη που ρίξει ποτέ - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπολείμματα και κατώφλι σπίτια οικόπεδα Θα μπορούσε αυτό να είναι το πιο πολύχρωμο που ρίξει ποτέ σχεδιασμένο; Απλώς μπορεί να είναι, με κάθε μέρος του πλαισίου ζωγραφισμένο σε διαφορετική απόχρωση του ουράνιου τόξου.

Πηγή: dailymail

67. Ροζ και πράσινη απόλαυση

Ροζ και πράσινη απόλαυση - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικρά σπίτια της αυλής Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό αυτού που ρίχνει είναι διακοσμημένα σε πράσινο και ροζ, καθιστώντας μια απολαυστική εμφάνιση!

Πηγή: miasinterior

68. Ξενώνας Ξύλινων Κατοικιών Paige Morse

Paige Morse's Backyard Shed Guesthouse - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και κατώφλι οικόπεδα Κατασκευασμένο ως ξενώνας, αυτό το εκπληκτικό μικροσκοπικό σπίτι χτίστηκε από δύο ανακαινισμένα υπόστεγα. Συνολικά, η τελική δομή μετρά μόλις 250 τετραγωνικά πόδια και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια.

Πηγή: countryliving

69. Η Μικρή Βεράντα

Το μικροσκοπικό Makeover βεράντα - Top 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και τα μικρά σπίτια αυλή Νωρίτερα, μοιράστηκα μια μετατραπείσα cabana για να σας δείξω πώς μια «ρίξει» δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ένα πραγματικό υπόστεγο. Εδώ είναι μια άλλη λήψη σχετικά με την έννοια ρίξει, αυτή τη φορά με μετατραπεί βεράντα. Όπως μπορείτε να δείτε, προσθέτοντας μερικές κουρτίνες δαντέλες γύρω από τις πλευρές κατάφερε να μετατρέψει αυτή τη βεράντα σε ένα μαγικό ιερό!

Πηγή: shabbychictinyretreat

70. Φαίνεται πολύ όμορφο να υπάρχει … Αλλά το κάνει

Φαίνεται πάρα πολύ όμορφη για να υπάρχει ... Αλλά το κάνει - Top 80 Gorgeously Άνετα Φέρνει και Thiny Σπίτια Backyard Τώρα και πάλι βλέπετε ότι έριξε online εικόνα που φαίνεται πως πρέπει να έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή ή κάτι τέτοιο, επειδή είναι τόσο όμορφο και τέλειο … και αυτό ήταν που σκέφτηκα για πρώτη φορά όταν είδα αυτή τη γαλήνια καμπίνα γυαλιού. Αλλά είναι σίγουρα πραγματικό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας προωθημένο κιτ κήπου για να το χτίσετε για τον εαυτό σας μέσω του Kekkilä Garden στη Φινλανδία ή του Hasselfors Garden αλλού στη Σκανδιναβία.

Πηγή: countryliving

71. Χωρίστε το Έτος

Χύμα της χρονιάς - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικροσκοπικά σπίτια της αυλής Εδώ είναι ένα διάσημο ρίξει το οποίο ονομάστηκε “υπόστεγο του έτους” σε ένα διαγωνισμό σχεδίου, και το οποίο διαθέτει ένα μοναδικό σχήμα.

Πηγή: telegraph.co.uk

72. Χαριτωμένο στυλ αλάτι κουτί Χύσει

Χαριτωμένο στυλ αλάτι κουτί που ρίξει - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια αυλή Ο σύζυγος και ο γιος αυτής της γυναίκας έχτισαν ολόκληρο αυτό το υπόστεγο από το έδαφος για εκείνη! Φρόντισε για τον εξωραϊσμό. Αυτή είναι μια τυχερή κυρία με μια καταπληκτική οικογένεια!

Πηγή: hometalk

73. Cozy Retreat με ένα άνετο κρεβάτι

Cozy Retreat με ένα άνετο κρεβάτι - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα που υπόστεγα και μικρά σπίτια αυλή Αυτός ο ξενώνας κατασκευάστηκε σε ένα παλιό υπόστεγο κήπου και μοιάζει με το πιο εκπληκτικά άνετο μέρος για να μείνετε! Συνιστώ ιδιαίτερα να ελέγξετε όλες τις άλλες φωτογραφίες και την ιστορία της ανακαίνισής του στη σύνδεση προέλευσης.

Πηγή: knickoftime

74. Παλαιόμορφη σχολική γοητεία

Παλιόμορφη σχολή γοητεία - Top 80 Gorgeously Άνετα στεγάζει και Tiny σπίτια πίσω αυλή Εάν αυτή η υπόστεγο του κήπου μοιάζει κάπως με ένα νοσταλγικό παλιό σχολείο, αυτό δεν είναι σύμπτωση – σχεδιάστηκε από έναν δάσκαλο δεύτερης τάξης για να είναι το απόλυτο όνειρό της. Είναι τόσο γλυκό!

Πηγή: hometalk

75. Βικτωριανή Cottage Catskills στο Λευκό

Victorian Catskills Cottage σε λευκό - Top 80 Gorgeously Άνετα Έχει υπόστεγα και μικρές κατοικίες Backyard Οι περισσότεροι από εμάς δεν καταφέρνουν να χτίσουν το σπίτι των ονείρων που οραματίσαμε όταν ήμασταν 15 χρονών, αλλά η Σάντρα Φόστερ το έκανε, ολοκληρώνοντας σε κάθε έξοχη λεπτομέρεια. Η ιστορία της Sandra είναι στην πραγματικότητα αρκετά εκπληκτική, και αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο προέλευσης για να το διαβάσετε στους New York Times.

Πηγή: nytimes

76. Blue Heaven

Blue Heaven - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικρότερα σπίτια της αυλής Το εσωτερικό αυτού που έριξε είναι άψογο! Κάθε τετραγωνική ίντσα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, με μερικά από τα πιο εκλεκτά ντεκόρ να φανταστεί κανείς. Τα σαλόνια των περισσότερων ανθρώπων δεν είναι εξίσου όμορφα με αυτό το μικροσκοπικό μικρό καταφύγιο!

Πηγή: pinterest

77. Βιτρίνα από Βιτρό

Βιτρίνα από Βιτρό - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια στην αυλή Δεν υπάρχουν λόγια για τη μεγαλοπρεπή δόξα που ακτινοβολεί από αυτή που ρίχνει, η οποία μπορεί να είναι μια από τις πιο καλλιτεχνικές και μοναδικές δομές που έχουν τοποθετηθεί ποτέ στο κατώφλι κάποιου. Όλα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με το χέρι από τον σύζυγο του ιδιοκτήτη. Μιλήστε για μια εργασία αγάπης!

Πηγή: dailymail

78. Χαριτωμένο και γραφικό

Χαριτωμένο και γραφικό - Κορυφαία 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και μικρά σπίτια πίσω αυλή Βαμμένο γαλάζιο αυγό πάπιας και εξοπλισμένο με ζεστά μαξιλάρια και φώτα νεράιδα, αυτό που ρίχτηκε είχε παρατσούκλι το “Γλυκό κατάστημα” από τα παιδιά του ιδιοκτήτη του. Μετά από όλα, πραγματικά φαίνεται “αρκετά καλό για να φάει!”

Πηγή: dailymail

79. Η κυψέλη

Η κυψέλη - Top 80 πανέμορφα άνετα στεγάζει και τα μικροσκοπικά σπίτια της αυλής Κατασκεύασε από ξύλο και υποβλήθηκε σε διαγωνισμό σχεδίου, η “Η κυψέλη” είναι ένα καταπληκτικό μπαρ πίσω αυλής σε ένα φιλόξενο υπόστεγο.

Πηγή: αναγνώστης

80. Το δείπνο του 1950

Η δεκαετία του '50 Diner - Top 80 πανέμορφα άνετα που στεγάζει και τα μικρά σπίτια αυλή Ένα από τα πιο διάσημα και αξιόλογα που ρίχνει σε ισχύ είναι αυτό που κατασκευάστηκε από την Ann Bate ως φόρο τιμής στους καθυστερημένους γονείς της, που αγαπούσαν τα πάντα για να κάνουν με τη δεκαετία του ’50. Δεν έχει παραβλεφθεί καμία ρετρό λεπτομέρεια και δεν έχουν κοπεί γωνίες – υπάρχει ακόμη ένας εργάτης jukebox μέσα.

Πηγή: dailymail

Τώρα έχετε αρκετή έμπνευση για να αντλήσετε από το αν πρόκειται να δημιουργήσετε το δικό σας ιερό αυλή. Είτε έχετε ένα παλιό υπόστεγο που θέλετε να μετατρέψετε είτε θα οικοδομήσετε κάτι από τα θεμέλια, μπορείτε να κατασκευάσετε και να διακοσμήσετε ένα μικρό κατώφλι πίσω αυλής το οποίο είναι μοναδικά το δικό σας!

http://googleusercontent.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AfrikaansShqipአማርኛالعربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschGreekItalianoPortuguêsРусскийEspañol