Μάντρας | Ο Ουρανός στη Γη !!!!

To τραγούδι είναι ένα δυνατό μέρος της πρακτικής της Κουνταλίνι Γιόγκα. Όταν τραγουδάμε ή επαναλαμβάνουμε μάντρας, προσκαλούμε τον Ουρανό να κατεβεί στη Γη για να εκδηλωθεί μέσα στις καρδιές μας. Γι’ αυτό όταν τραγουδάμε μάντρας αισθανόμαστε τόσο καλά, ακόμα κι όταν δεν καταλαβαίνουμε το νόημα των στίχων.

Στο εγχειρίδιο των μάντρα, μαζέψαμε μερικά αγαπημένα μάντρα που χρησιμοποιούνται στην Κουνταλίνι Γιόγκα, δίνοντας έμφαση στα αποτελέσματά τους και προσφέροντας μερικούς διαλογισμούς που τα χρησιμοποιούν.

Μπορείτε να βρείτε το σωστό, το κατάλληλο μάντρα για τον λόγο που το χρειάζεστε. Είτε είναι για ευημερία, διαίσθηση, εμπιστοσύνη, θεραπεία, για να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, είτε άλλα οφέλη εγγενή στα μάντρα, απλώς τραγουδώντας τα, θέτουμε τις δονήσεις σε κίνηση, κάτι που θα επιφέρει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το εγχειρίδιο των μάντρας

Sat Nam:
Ξυπνάει την ψυχή και σε κατευθύνει προς τον προορισμό σου, το πεπρωμένο σου.

Διαλογισμός:

7 Wave Sat Nam Meditation: Καθαρίζει το νου και ενεργοποιεί την ενέργεια που εξαλείφει τις παλιές συνήθειες και εγκαθιστά νέες.

Long Sat Nam’s: Αποφορτίζει από την ένταση και βοηθάει το ενδοκρινικό σύστημα να αποκαταστήσει την ισορροπία του.

I am Bountiful, Blissful, Beautiful:
Για αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Διαλογισμός:

Excel, Excel, Fearless:  Αυτός ο διαλογισμός χρησιμοποιεί το μάντρα «I am Bountiful, I am Blissful, I am Beautiful» και «Excel Excel, Fearless».

Gobinday Mukanday:
Εξαλείφει  τα καρμικά εμπόδια και τα λάθη του παρελθόντος, φέρνει συμπόνια και υπομονή.

Διαλογισμός:

Bringing Mental Balance:  Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, όταν τίποτε δεν δουλεύει, αυτός ο διαλογισμός ξέρει.

Guru Gaitri Mantra Meditation: Εξαλείφει τα εμπόδια που είναι θαμμένα στο υποσυνειδήτο σχετικά με τον φόβο

Ra Ma Da Sa:
Διεγείρει την ενέργεια κουνταλίνι για θεραπεία.

Διαλογισμός:

Healing with the Siri Gaitri Mantra: Αυτό το μάντρα συλλαμβάνει την ακτινοβόλα θεραπευτική ενέργεια του Κόσμου όπως ένας πολύτιμος λίθος συλλαμβάνει το φως του ήλιου.

Variations on the Ra Ma Da Sa Healing Meditation: Αυτός είναι ένας απλός διαλογισμός που μπορεί να σου δώσει τη δύναμη της θεραπείας. Περιέχονται δύο πρόσθετες παραλλαγές για να δουλέψεις σε ζευγάρι.

Sa Re Sa Sa:
Διαλύει τις αντιξοότητες, δίνει αποτελεσματική επικοινωνία ώστε τα λόγια σου να έχουν επιρροή, φέρνει ειρήνη και ευημερία.

Διαλογισμός:

Antar Naad Mudra (αποκαλούμενος και Kabadshe Meditation):
Διαλογισμός για ευημερία, δημιουργικότητα και προστασία από επιθέσεις. Δίνει νέα δύναμη στα λόγια σου. Φέρνει τύχη.

Antar Naad Mudra as a Full Moon Meditation: Με τον διαλογισμό αυτόν σου δίνεται η άδεια να κάνεις τις σωστές επιλογές ώστε να πολεμάς την ασχήμια της ζωής. Θα είσαι ήρεμος και ασφαλής.

Wahe Guru:
Πυροδοτεί το πεπρωμένο, τον Απειρο Δάσκαλο της Ψυχής.

Διαλογισμός:

Guru Gobind Singh Shakti Mantra Meditation: Αυτός ο διαλογισμός μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα, βοηθάει στη μείωση του πυρετού και καίει το κάρμα.

Wahe Guru Kriya for Nervous Balance: Ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα έτσι ώστε τίποτα να μη σε ενοχλεί. Ενδυναμώνει τη διαίσθηση και κάνει το νου ήρεμο και αποφασιστικό.

Sodarshan Chakra Kriya: Η προσωπική ταυτότητα ξαναχτίζεται δίνοντας στο άτομο μια νέα προοπτική του Εαυτού. Μπορεί να καθαρίσει το κάρμα του παρελθόντος και τις παρορμήσεις του υποσυνειδήτου που το εμποδίζουν να εκπληρώσει τον σκοπό του ως ανθρώπινη ύπαρξη.

Ek Ong Kar Sat Gur Prasad:
Σταματά οτιδήποτε αρνητικό. Απομακρύνει όλα τα εμπόδια.

Διαλογισμός:

Gutka Kriya: «Όταν το μυαλό σου τρελαίνεται, εφάρμοσε τον μοχλό Gutka που μπορεί να σε σταματήσει και να πάρει όλο το βάρος προς την αντίθετη μεριά. Όταν η ενέργεια αντιστρέφεται και σταματάει, θα πάει προς το θετικό και θα είσαι καλός ξανά».

Meditation with the Magic Mantra:«Αυτό το μάντρα ανυψώνει τον εαυτό πέρα από τη δυαδικότητα και καθορίζει τη ροή του πνεύματος. Μετακινεί όλα τα εμπόδια».

Ad Guray Nameh:
Καθαρίζει την αμφιβολία, προσανατολίζει και προστατεύει.

Διαλογισμός:

Meditation for Protection & Projection from the Heart: Σου δίνει μια μαγευτική, μαγνητική προσωπικότητα και περιβάλλει το ηλεκτρομαγνητικό σου πεδίο με προστατευτικό φως.

Before You Turn the KeyΑυτό το μάντρα μπορεί να τραγουδηθεί πριν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο για προστασία όσο οδηγείς.

 

Ang Sang Wahe Guru:
Εξαλείφει τις σκέψεις που μας στοιχείωνουν, τις σκέψεις που μας κατατρύχουν.

Διαλογισμός:

Kriya for Healing the Self: Ένας απλός διαλογισμός για αυτοθεραπεία.

Meditation for the 7th & 8th Chakras in 8 Languages: Αυτός ο διαλογισμός αυξάνει τη διαίσθηση.

3.5 Cycle Ek Ong Kar:
Εστιάζει στις προτεραιότητες και στις θυσίες που απαιτούνται για να γίνουν πραγματικότητα. Φέρνει διαίσθηση, τη δύναμη της θεραπείας και την εμπειρία της αληθινής ταυτότητας.

Διαλογισμός:

3 1/2 cycle Laya Yoga ChantΑφήνει τη δράση σου να εξυπηρετεί τον σκοπό σου.

 

Chattar Chakkar Varti:
Εξαλείφει τον φόβο, το άγχος, την κατάθλιψη. Φέρνει δόξα όταν βρίσκεσαι σε κίνδυνο, όταν η προσωπικότητά σου είναι αδύναμη.

Dhan Dhan Ram Das Gur:
Το μάντρα των θαυμάτων. Το αδύνατο γίνεται πιθανό.

Διαλογισμός:

Meditation for Removing Fear of the FutureΑυτός ο διαλογισμός απομακρύνει τους φόβους σου για το μέλλον που έχουν δημιουργηθεί από τις υποσυνείδητες αναμνήσεις του παρελθόντος.

Guru Ram Das Birthday Meditation: Ο Guru Ram Das ενσάρκωσε την ταπεινότητα, την υπηρεσία και τη βαθιά ευλάβεια. Αναζήτησε την καθοδήγηση, τη θεραπεία και την προστασία. Ο YogiBhajan μάς άφησε μια ειδική sadhana για να την κάνουμε όταν γιορτάζουμε τα γενέθλια του Guru Ram Das κάθε Οκτώβριο.

Har Har Har Har Gobinday:
Για ευημερία, καταργεί τα εμπόδια του παρελθόντος, μετατρέπει τον φόβο σε αποφασιστικότητα, επίκληση για καθοδήγηση και προσανατολισμό.

Διαλογισμός:

Magnificent Mantra«Αυτό το μάντρα φέρνει ευημερία και χαρά και μας σώζει από συμφορές. Είναι ο ήχος-ασπίδα που φέρνει καλή τύχη και απομακρύνει ταλαιπωρίες και ασθένειες». Yogi Bhajan

Attitude of Gratitude Meditation: «Όταν όλες οι δονήσεις, οι δικές σου και του περιβάλλοντός σου, είναι αρνητικές, τότε είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσεις αυτό το μάντρα. Όταν τραγουδάς αυτό το μάντρα με την ανάσα της ζωής, συναντάς όλους τους αγγέλους του Σύμπαντος». Yogi Bhajan

Meditation to Keep Up with the Times: Μας κάνει άφοβους και απομακρύνει τα εμπόδια.

Δείτε εδώ όλους τους διαλογισμούς.

Πηγή: Kundalini Yoga Athens

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AfrikaansShqipአማርኛالعربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschGreekItalianoPortuguêsРусскийEspañol