Ταξίδι στη νεράιδα Cumbrian

Το Beetham είναι ένα χωριό στην Αγγλία,ενα μέρος εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Φτάνοντας στο χώρο, η ατμόσφαιρα έιναι ξεχωριστή. Προχωρήστε βόρεια της Αγγλίας και την όμορφη περιοχή της Cumbria για να διασχίσουμε  αυτές τις διάσημες σκάλες νεράιδα.

Τα Fairy Steps, μια φυσική σκάλα σε μια ασβεστολιθική πλατφόρμα, στο δάσος στα δυτικά του χωριού.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εκατοντάδες αξιοθέατα της περιοχής Cumbria, της κοιλάδας Eden, της Λίμνης, των βόρειων Pennines και του Yorkshire Dales.Είναι πολλά τα μέρη ιστορικού ή αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος καθώς και όλα τα αξιοθέατα – συμπεριλαμβανομένων πολλών εκκλησιών, ερειπωμένων κάστρων.

Η κομητεία της Cumbria σχηματίζεται από τις παλαιότερες κομητείες Cumberland, Westmorland και τμήματα του North Lancashire και North Yorkshire. Περιλαμβάνει το εθνικό πάρκο Lake District , το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο στη Βρετανία, που ιδρύθηκε το 1951 και καλύπτει 2.292 τετραγωνικά χιλιόμετρα (885 τ.μ.). Πρόκειται για μια περιοχή παγετωμένων βουνών – συμπεριλαμβανομένου του Scafell Pike, το υψηλότερο βουνό της Αγγλίας στα 978 μ. (3.209 ft).

Περιέχει επίσης ένα μικρό μέρος του Εθνικού Πάρκου Yorkshire Dales .

Από το Birkrigg Common – κοιτάζοντας τον Κύκλο των Druids, την Εκκλησία Bardsea και το Chapel Island.

Τοποθεσία: Broughton-in-Furness

Το Swinside Stone Circle είναι ένας από τους τρεις σημαντικότερους πέτρινους κύκλους της Cumbria και αποτελείται από 55 πέτρες σε κύκλο διαμέτρου ενενήντα ποδιών.

Αν και ο κύκλος βρίσκεται σε ιδιωτικό έδαφος, μπορεί εύκολα να προβληθεί από ένα κοντινό δημόσιο μονοπάτι.

 


Η πολιτική κοινότητα της Beetham περιλαμβάνει τα κύρια χωριά Beetham και Storth και τις μικρότερες κοινότητες της Carr Bank , Sandside , Hale , Slackhead , Farleton και Whasset .

Στο www.visitcumbria.com θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Τα Fairy Steps είναι δυο βράχοι που έχουν πέτρινα σκαλοπάτια,όπου το στενό πέρασμα σφίγγει ανάμεσα σε δύο  όψεις βράχου.Λόγω ενός μύθου υποτίθεται ότι αν ανεβείτε ή κατεβείτε τα  πέτρινα σκαλοπάτια χωρίς να αγγίξετε τις πλευρές του ασβεστόλιθου της στενής αυλάκωσης, οι νεράιδες θα σας πραγματοποίησουν μια επιθυμία σας.

soula

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AfrikaansShqipአማርኛالعربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschGreekItalianoPortuguêsРусскийEspañol